Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
August 2013

KÆRE LÆSER


Jeg er ny i en gammel statistik.

Det er ikke en af de statistikker man ligefrem drømmer om at blive en del af. Tværtimod. Men det kan lande rigtigt fint på længere sigt. For der er nemlig altid en god årsag til, at man havner i den.

Hvis du ikke selv ønsker at være en del af den statistik - og ønsker at få svar på, hvor længe ægte kærlighed varer - kan du klikke ind på min Femina klumme

Hvis du også vil være med til at rykke på samfundets opfattelse af statistikken, er et bud at læse min kronik i Jyllandsposten og være med til at ophæve den sociale fiasko.

At jeg nu er blandt de 40 procent og ikke de 60, er også årsagen til, at du ikke har haft Tidsånden i din indbakke i nogle måneder. Og derfor, at du får en række artikler med forskellige emner, så du kan blive opdateret på, hvad jeg har fundet interessant siden sidst.

Og som jeg tænker er relevant for dig. Også de 3+1 til receptionen-ord, der denne gang bla. byder på data-seksuel og eSport!

For alt handler ikke om kærlighed. Eller...det gør det nok alligevel :-) Nogle gange ser overfladen bare anderledes ud.

Kærlighed og drømme Det er på tide at sige farvel til krisetid og i stedet bevæge sig ind i drømmetid - og ønske sig mere end en carport. Drøm istedet om at skabe et samfund. Og læs hvorfor nogle lottomillionærer slet ikke fortjener at vinde i kronik til Politiken.

Kærlighed og prinsessedrømme  Danske kvinder (og mænd!)  trænger til at dyrke deres indre prinsesse! Dronninger er vi blevet før morgenmaden, så læs hvorfor du også skal være sød, blid, god og meget mere - for din egen skyld!

Kærlighed og Nepal. I maj var jeg med Care Danmark i Nepal - og uha, det var et velkommen til en verden, hvor  pige =  en nitte. På alle tænkelige måder. Fx er du uren, når du menstruerer – og bliver udsat for "chaupadi". I kronik i JP spørger jeg også om, hvor mændene i Nepal er henne?

God fornøjelse - dejligt at være tilbage!

Kærlig  hilsen (i dagens anledning :-)
Emilia

P.S. Jeg har også lanceret et nyt foredrag om den nye kvindelighed. Kvinde kend din værdi – vær ladycool! som jeg skriver mere om i næste nyhedsbrev. Meeen hvis du har brug for det lige NU, så gå skriv til mig her 

3+1 TIL RECEPTIONEN

Tag den "loose" sommerferiestemning med dig til den næste reception og vær interessant og underholdende på den rare måde, så alle slapper af og hygger sig. Inklusiv dig :-)
 
Åben samtalen med ordene dataseksuel, eSport eller touch-screen generationen og +1 ordet, som også Sass Larsen kender!

Bliv opdateret 

KOM TIL FEMINA-MESSE - OG BLIV LADYCOOL!

Den 4. til 6. oktober er der Femina-messe i Forum - og om søndagen kl. ca. 15.30 holder jeg foredrag om at være ladycool. Læs mere om messen her 
 

AKTUELLE ARTIKLER

Tid og Tendenser er et super godt magasin om tidens trends og tendenser, udgivet af PEJ-gruppen. De har været så venlige at give mig mulighed for at dele deres lækre layoutede udgaver af mine (fyldige!) artikler til magasinet med jer, så hermed 3 styks helt gratis til dig!

Sådan kan du bruge tidsånden strategisk efter min model IVAN (idealer, værdier, adfærd, normer). Og ønsker du at dykke dybere, giver jeg også specifik rådgivning bla. baseret på modellen.

Sådan kan du kommunikere autentisk og bidrage til fællesskabet ved at ISTEM dig selv. Og vil du have mere, har jeg også foredraget Drop facaden og bidrag autentisk

Det hele menneske er afløst af multimennesket - find ud af hvem eller hvad det er!

BLANDEDE BOLSJER


ELSK HJERTET

Der dør 1 kvinde i timen af en hjertekarsygdom. Hvert år dør der 1000 flere kvinder end mænd af hjertekarsygdomme. Alligevel er 70 % af forskningen baseret på mænd. Hjerteforeningens særlige kampagne Elsk Hjertet samler penge ind til at forske mere i kvindehjerter - og lige nu kan du købe de særlige armbånd, som støtter forskningen. ElskHjertet

GÅ FOR HJERTET
Hjerteforeningen har samme med Becel lavet en app, hvor du ved at gå, kan donere penge til hjerteforskning. Der er allerede over 700.000 der allerede er med på gå-bølgen og du kan selv være med ved at downloade den gratis app så du kan lave konkurrencer med dine veninder, din mor, din søster eller din mand? Det er sjovt - og jeg går selv!

SPORTSFERIE MED BØRN
I sommer var jeg en uge med mine to drenge på 10 og 12 på Playitas, hvor vi prøvede katamaransejlads, havkajak og de tog dykkercertifikat og meget mere. En lille inspi til aktiv ferie for hele familien - og også for en enlig forælder!

 
Frameld dig denne e-mail-liste