Videoer 18+19: Saml på erfaringer og mennesker
♥ 2 gratis videoer om hvordan du leder de unge
Få video 18. og 19. af i alt 20 videoer om de unge generationer Y&Z
Pop-Op til hjernen med gode anbefalinger

PERFEKT FORURETTET AGGRESSIVT OFFER

Hvad ville Mich O gøre nu?
 
Det er et spørgsmå, som jeg ind i mellem stiller mig selv. Når jeg står i en situation, hvor jeg har brug for lidt retning og noget luft. Og især på de tidspunkter, hvor jeg er virkelig træt af mig selv - og mine vanereaktioner.
 
Måske noget du kender? ;)
 
Michelle Obama er cool og menneskelig på samme tid, og det er derfor, jeg har valgt hende. Da hendes bog udkom, gik jeg rundt med hende i ørerne i mange timer, mens jeg lyttede til hendes bog, Becoming. Som klart er værd at høre. Selvom jeg tror, at hun er noget mere løssluppen end det hun giver udtryk for i bogen :D
 
Og nu er jeg så heldig, at jeg faktisk er blevet inviteret ind for at høre hende på næste tirsdag, når hun gæster Danmark! Det er lidt vildt, synes jeg, at hun kommer her og jeg glæder mig selvfølgelig super meget til at opleve hende live. Hvis du også vil ind og høre hende, kan du tjekke billetter ud her
 
Det befriende ved at bruge rollermodeller er, man mange gange kan mærke sig selv bedre. Ved netop at distancere sig selv fra den vane-personlighed, man gennem livet har skabt.
 
Og nok også arvet! Øv....i nogle tilfælde. Og hurra i andre.
 
Lykkes det hver gang at blive til den jeg helst vil være? Nej. Selvfølgelig ikke. Men jeg bliver ved med at øve mig og det alene er både sjovt og lærerigt. Og klart bedre end at være et perfekt forurettet aggressivt offer - som er mit værste side!
 
Eller....
 
Én af dem i hvert fald!
 
Du kan læse mere om hvordan man gør op med alt det der kan være svært at slippe i min kronik for Femina her.
 
Og det med rollemodeller fører os direkte videre til de to videoer om Generation Y&Z, som du får med i dag. Det handler nemlig om, hvordan man er den bedste leder for de unge - både i organisationen og i familien. 

For apropos, kan en chef så ikke også fungere som en rollemodel i hverdagen? Måske især for unge mennesker, der træder ind i deres første job? 
 
I Video 18 fortæller jeg, om hvorfor de unge faktisk hellere have en guru end en chef, for den gode leder skaber mening og fællesskab. Hvorfor de også følger hende eller ham frivilligt. Forbered dig på at give tonsvis af feedback og glem alt om karriereplaner! De har en helt anden strategi, når det handler om deres arbejde. Hør hvad den form for ledelse går ud på og de tre andre vigtigste indsigter om ledelse af de unge. 
 
Video 19 handler om hvordan du er den gode forælder for Generation Y & Z. For moren er den vigtigste faktor, når de unge vælger uddannelse. Og forældrene har en vigtigere rolle at spille i deres liv, end forældrene ofte selv tror. Men glem alt om at spørge, hvad de skal blive til. Lær dem i stedet at samle på erfaringer og mennesker fremfor resultater og status. Se videoen og hør hvilken egenskab, der bliver den vigtigste i fremtiden! 
 
Vi er snart ved vejs ende i video serien om Generation Y&Z. I næste nyhedsbrev får du nemlig den sidste video. Heldigvis ligger alle videoerne på min youtube kanal, og du kan altid gense dem her! Husk at skriv hvis du brænder inde med kommentarer eller gode idéer! 
 
Og hvis dine øjne er ved at blive firkantede af at have set for meget netflix, så kan du i stedet læse om de unge i min gratis e-bog om Generation Y&Z. Den kan du downloade her.
 
Under aktuelle artikler nedenfor, får du link til min kronik i Femina om den absolut bedste gaveidé og under Pop-op til hjernen ligger to hjertevarmende anbefalinger! 
 
Kærlig hilsen
Emilia 
 
PS: 
Vil du og dine kollegaer vide mere om generationerne YZ, kan I også booke mig til et foredrag om dem. Læs mere her 

AKTUELLE ARTIKLER & TV

 
Selvom vi var 14 om bordet begge gange, lykkedes det næsten hele aftenen at være samlet om de anekdoter, som hver enkelt delte med de andre, og alt fra befriende grin til hjertegråd forbandt os i en fælles fortælling om det at være kvinde og menneske midt i livet.

Da de var gået, måtte jeg begge gange lige sætte mig i min sofa og synke ind i den vidunderlige energi, som de havde efterladt, før jeg var klar til at gå i seng med en dyb følelse af taknemmelighed over, at jeg havde sådan nogle fantastiske kvinder i mit liv.

En fælles materiel gave var det også blevet til, for jeg havde ønsket mig et særligt armbånd, som næsten alle bidrog til, så jeg kunne sende dem alle en kærlig tanke, hver gang jeg tager det på. Og præcis sådan har det været, når jeg åbner øsknen og spænder det rundt om håndleddet.

Da jeg skulle holde min fødselsdag i år, var set-up’et lidt mere beskedent, og jeg nøjedes med at invitere til en enkelt middag. Op til dagen tikkede beskeder ind om hvad jeg ønskede mig ind, og først var jeg ved at lave en liste over ting. Men pludselig slog det mig, at det eneste jeg egentlig ønskede mig af dem, var…

POP OP TIL HJERNEN

Verden er fuld af spændende mennesker, gode organisationer, skønne produkter og vidunderlige oplevelser! Her har du nogle af mine udvalgte til inspiration.
 
Min gode veninde Ilia Swainson er genial til at få andre til at performe og få sig selv udover scenekanten - men med sig selv i behold. Men hun kan mere end det. Hun kan også få andre mennesker til at spille sammen. Hvordan hun gør det, ser du i denne lækre tudefilm, som minder os om, at vi mennesker vitterlig er det eneste vi har i livet <3  
 
Til sommer kan du fylde dagene med lys og kærlighed direkte fra naturen og vores kære jord. Så få ind i kalenderen, at du skal have tid til at give slip, nyde sommerens overflod og modtage glæde fra solens lys. Gennem en spirituel maleproces (også selvom du ikke har malet før), vil du blive guidet til at male et maleri af dit indre lys. Det er den 29. juni til den 4. juli på Holberggård. Læs mere om retreatet her.
 
Frameld dig denne e-mail-liste