Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 1, nr. 8

KÆRE LÆSER

Kan du finde ud af at drømme de drømme, der ændrer verden? Har du de fire ting med, som skal drive dem? Og har du det der skal til, for at stå imod modstanden? Læs temaet Drøm dig og verden levende og tjek de fire ting ud i Drømmematrixen.
Vil du vide det samme, som nogle af verdens ypperste hjerner ved? Så skal du kende TED.com! Lad månedens gæsteskribent fortælle dig om konferencen TEDx i København den 30. november, hvor jeg har æren af at holde åbningstalen.
Der var venteliste på mit åbne foredrag Får jeg sex i de her sko? Om kvindelighed, mode, fordomme og livsglæde! og derfor gentager vi det den 8. december. Meld dig til her.
Månedens cool receptionsord er online reputation management, pseudopersonlige bekendtskaber og prosumer læs mere her.
Ryst posen og forkæl dig selv med øvelsen, der gør dig til et godt menneske.
Vil du møde Danmarks mest inspirerende mennesker via din pc? Så gå ind på www.korridoren.dk og find dem, hvis livshistorie du helst vil høre (jeg er der også).
Tjek links til min seneste klumme i Information Får jeg sex i de her sko? for mænd som fik mændene ind i debatten  og læs min seneste kronik i JP Hvor stor er din erotiske kapital?
I forrige uge var jeg med hele familien på det nye hippe sportsferiested Playitas, og det kan du læse om i Oestrogen snart. Se mere her.

TEMA: DRØM DIG OG VERDEN LEVENDE

Kan du finde ud af at drømme de drømme, der ændrer verden? Har du de fire ting med, som skal drive dem? Og har du det der skal til, for at turde stå imod modstanden? I min Drømmematrix kan du tjekke, i hvilken kategori din drøm findes.
Selv har jeg haft de vildeste 14 dage, hvor flere af mine drømme pludselig er blevet opfyldt. Nogle af dem var umiddelbart ret urealistiske, mens andre var helt små, men det føles som om jeg er inde i en strøm af drømmeopfyldelse, som endnu ikke er klinget af. Det har inspireret mig til at lave et lidt anderledes tema end jeg plejer.
Store drømme bliver i starten ofte kritiseret for at være urealistiske. De går udover den eksisterende norm og udfordrer de eksisterende systemer, strukturer, værdier, adfærd og idealer. Og det er præcis, hvad store drømme skal. Ellers bidrager vi ikke til evolutionen af verden. Samt en forbedring af menneskers levevilkår. Men det er også derfor, at de ofte bliver latterliggjort, hånet, forklejnet, miskrediteret og mere af det samme. Det vigtigste tidspunkt at holde fast i en drøm, er når modstanden rejser sig – for så er det ofte, at man har fat i noget rigtigt. Hvis man tør! Læs artiklen her.

GÆSTESKRIBENT

Vil du vide det samme som nogle af verdens ypperste hjerner ved? Så skal du kende TED.com! TED står for Technology, Entertainment og Design og det er kendt for at være det mest cool site. Den 30. november kommer TED til København, hvor temaet er The Good Life og månedens gæsteskribent, Lærke Ullerup, fortæller her om sine egne oplevelser og hvorfor DU skal ansøge om at deltage!
Selv skal jeg holde åbningstalen.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Kan du ikke lide hvad du læser om dig selv på nettet, skal du måske benytte dig af online reputation management. Føler du dig ensom, men gider du ikke at socialisere på den gammeldags måde, så skal du måske benytte dig af pseudopersonlige bekendtskaber. Og vil du selv bestemme, hvad du skal forbruge, kan du kalde dig for en prosumerlæs mere her og tjek også +1 ordet ud, der har noget med baghaver at gøre

RYST POSEN

Hvor tit har vi mulighed for at være et godt menneske i et velfærdsland som Danmark, hvor staten har professionaliseret en del om den gængse omsorg for hinanden? Her bliver du udfordret til at gøre noget ved det. Hver dag.

AKTUELLE ARTIKLER

Tjek også links til min seneste klumme i Information Får jeg sex i de her sko? for mænd som fik mændene ind i debatten.
Læs også min seneste kronik i JP Hvor stor er din erotiske kapital?
I forrige uge var jeg med hele familien på det nye hippe sportsferiested Playitas, og det kan du læse om i Oestrogen snart. Tjek stedet ud her www.playitas.dk
Frameld dig denne e-mail-liste