Videoer 12+13 om de unges relationer og fællesskaber
♥ 2 gratis videoer om de unges fællesskaber og relationer 
Få video 12 og 13 af i alt 20 videoer om de unge generationer 
Pop-Op til hjernen med gode anbefalinger
 
 
 

LIVET ER ET EKSPERIMENT. IKKE EN GENERALPRØVE.

En uddannelse er ikke længere for livet. Men for tiden. Det siges, at mindst 50% af alle fremtidens jobs ikke findes endnu, hvoraf mange af dem vil opstå via kombinationer af flere fag. Som man kan opnå skills i løbende igennem livet. Personlig interesse – og altså ikke status og tradition - er derfor det vigtigste ved valget af ens første uddannelse.
 
Uvidenhed som undskyldning for at vælge sikkert, men forkert, er spild af liv.
 
Steve Jobs, en af grundlæggerne af verdens mest værdifulde firma, Apple, havde lovet sine forældre at tage en universitetsuddannelse. Hans motivation var imidlertid ret lille og derfor...

Sådan starter jeg min artikel om generation Z og valget af uddannelse i en bog, som next (ja, dem med ungdomsuddannelserne) har fået lavet, for at gøre det mere overskueligt og kvalificeret at vælge den rigtige uddannelse.

Denne gang får du hele to videoer i serien om GENYZ: 
 
Video 12: Generation Y&Z's forhold til relationer: 
Når nu det fysiske samvær er på vej ned blandt de unge, og det digitale på vej op, hvad gør det så ved deres relationer? Det kan du høre mere om i video 12, samt hvad de unge mener gør en lærer, eller en leder, til en god en af slagsen. 
Det vigtigste er at huske på, at de unge har brug for det samme som alle andre, når det gælder relationer. 
 
Video 13: De unges fællesskaber er neo-tribale: 
Video 13 giver indsigt i, hvilket type fællesskab de unge helst vil indgå i - nemlig de neo-tribale. Find ud af hvad grundpræmisserne for sådan et er, samt hvordan det adskiller sig fra det ellers traditionelle bunde fællesskab, vi er vant til. 
 
Hvis du brænder inde med kommentarer efter at have set de to videoer, så må du meget gerne dele dem med mig :-) 
 
Under aktuelle artikler nedenfor, får du link til min artikel i Jyllandsposten om hvad der gør Herning så fantastisk (som jeg har et særligt blødt punkt for og hvorfor kan du også læse i kronikken). Og under Pop-op til hjernen ligger der 2 opfordringer til dig, hvis du mangler lidt inspiration! 
 
Kærlig hilsen
 
Emilia 
 
PS: 
Hvis du følger min youtubekanal holder du dig automatisk opdateret, hver gang jeg udgiver en ny video. Du kan se de sidste 11 videoer her!

PPS: Vil du og dine kollegaer vide mere om generationerne YZ, kan I også booke mig til et foredrag om dem. Læs mere her

AKTUELLE ARTIKLER & TV

JP: Herningenserne ER Danmarks amerikanere

Seks år i bestyrelsen for Messecenter Herning har imponeret professionelt. Men der er især én hemmelig ingrediens, der gør virksomheden til et jysk kraftcenter og et nationalt samlingspunkt. Og som også kommunen er præget af. Det er noget, som vi alle sammen har brug for i hverdagen og har godt af at blive mindet om.

Før jeg begyndte at skrive denne kronik, lavede jeg en hurtig rundspørge på det reklamebureau, hvor jeg har lejet mig ind med kontor.

”Når jeg siger Herning, hvad siger du så?”

Mine forventninger var klare. Baseret på de kommentarer jeg fik i 2013, da jeg annoncerede, at jeg nu tiltrådte bestyrelsen for Messecenter Herning. De fleste af dem var nemlig noget á la:

”Hvad pokker vil DU derude på heden???”

Selv var jeg dybt imponeret over...

POP OP TIL HJERNEN

Verden er fuld af spændende mennesker, gode organisationer, skønne produkter og vidunderlige oplevelser! Her har du nogle af mine udvalgte til inspiration.
 
Vi skaber alle sammen forbindelse til hinanden på forskellig vis - evnen til intimitet, hvor stor tillid du har til omgivelserne og dine følelsesmæssige modstandsdygtighed siger alt sammen noget om, hvilken "attachment style" du har. Og hvilke forventninger du har til, hvad relationen skal indebære. Den engelske psykoanalytiker John Bowlby indfangede i 1950'erne de forskellige måder, hvorpå folk skaber relationer til hinanden. The School of Life har indfanget dem i et spørgeskema, så du kan finde ud af hvilken stil du har, og hvordan du kan blive klogere på dine egne relationelle beslutninger.
 
For femte år i træk fejres Kvinders Internationale Kampdag i VEGA af KVINFO. Line-uppet består bl.a. af den danske komiker Sanne Søndergaard, de tre kvinder bag 'Byg en kvinde op' der hylder kvinden gennem en 'urban dance-spoken word perfomance' og maskulinitetseksperten Suhail Abualsameed der svarer på, hvad det stereotype billede af maskulinitet er i Mellemøsten. Ses vi? Min billet er i hus og jeg GLÆDER mig :)
Frameld dig denne e-mail-liste