Video 3 om GenYZ: De unges værdier
♥ Gratis video: Hvilke værdier er Generation Y & Z drevet af?♥
Få den tredje af i alt 20 videoer om Generationerne Y&Z
 POP-OP til hjernen med gode anbefalinger 

NYTÅRSKURSUS: SØNDAG 6. JANUAR

Hvordan har dit 2018 været på en skala fra 1-10? 
 
Hvor 1 = Damn! Hvor kan jeg købe et nyt år? NU?! 
 
Og 10 = Wow! Det her må ALDRIG stoppe!
 
Jeg håber naturligvis, at det er det sidste for dig. Men tænker, at med mindre du er Hexia de Trick, så er det nok over 1 og under 10. For sådan er det for det fleste af os. Og sådan er de fleste år.
 
Men vil du gerne komme tættere på et 10-tal i 2019, så vil jeg da anbefale dig at gøre dig nogle tanker om, hvad du har LYST til at opleve i 2019? Hvem du gerne vil være? Og hvad du gerne vil slippe.
 
Hvis du helst vil gøre det sammen med andre, har jeg et forslag.
 
Kom med den 6. januar på mit nytårskursus og lad os gøre det sammen :)
 
Sidste år lavede jeg et nytårskursus baseret på min bestseller Ladycool. Det kom der bla. denne udtalelse ud af:
 
"Min energi var lav, da jeg tog hjemmefra. Ja, faktisk havde jeg overvejet at blive hjemme. MEN det er jeg SÅ glad for, at jeg ikke gjorde! For jeg var fyldt op med god energi og var blevet meget skarpere på hvad 2018 skal indeholde for mig. TAK!"  Deltager på sidste års nytårskursus.
 
I år kunne jeg godt tænke mig, at du ville være mere USTYRLIG!
 
Af andres og kulturen og historien og samfundets opfattelse af, hvordan du BØR være.
 
Fordi ustyrlige kvinder har det sjovere! Bedre. Er mere opfyldte. Og gladere. Ustyrlige kvinder er også mere kreative. Tør ofte bryde nogle normer, der ikke længere tjener hende. Eller resten af os.  
 
Ustyrlige kvinder lever bare mere som sig selv. Og mærker derfor også livet mere. Kvinder har i mange, mange generationer været styret af tidens og historiens og kulturens normer om, hvad der gør en kvinde værdifuld. Og derfor bestemt, hvordan vi skal opføre os. Hvad vi skal stræbe efter. Hvordan vi skal se ud. Hvem vi skal være sammen med. Hvor meget sex vi skal have. Og med hvem. Og hvordan. Hvad vi skal interessere os for. Og jeg kunne blive ved....
 
USTYRLIG handler derfor om at være gøre sig fri af alle de ydre forventninger, og i stedet finde ind til det, der virkelig ER dig. 
 
Ustyrlighed frigiver din energi, kreativitet, livskraft og glæde - og giver dig de bedste muligheder for at leve dit liv, som du faktisk har lyst til. Og dermed det bedste grundlag for at få det år, som du helst vil opleve.
 
Læs mere her om hvad kurset indeholder - og meld dig til, hvis det er lige noget for dig. Bemærk at der kun er 40 pladser og at I sparer kr. 200 ved at tilmelde jer 2 ad gangen. Plus at de første 3 får en gratis Ladycool-bog. Jeg håber vi ses :)

I sidste nyhedsbrev fik du link til de første 2 videoer om Generationerne Y & Z.
 
I dag får du et link til den tredje video: 
 
Video 3 er et overblik over, hvad der driver de unge. Værdier som hierarkiløshed, personlig integritet, autonomi, autenticitet og kreativitet er nogle af de vigtigste for generationerne Y & Z. Hør også hvad forskellen er på Y’erne og Z’erne.  
 
Jeg udgiver en ny video hver uge, og du kan se de sidste to videoer her: Video 1 og Video 2
 
Hver søndag lægges den nye video op på min youtubekanal - abonner på den her, og bliv opdateret med det samme! 
 
Sætter videoerne tanker i gang, eller har du kommentarer, så hører jeg dem meget gerne. Send mig endelig en mail på emilia@emiliavanhauen.dk 
 
I dette nyhedsbrev finder du også flere kommentarer, fx min kronik i Jyllandsposten: "Jo du skal blande dig i de unges liv" og klummen om de ustyrlige kvinder bragt i Femina.  
 
Under Pop-op til hjernen får du en opfordring til at være med til årets TEDx Copenhagen og et link til en ret vild festival.
 
Skøn julemåned til dig
 
Kærlig hilsen
Emilia 
 
PS: Vil du og dine kollegaer vide mere om generationerne YZ, kan I også booke mig til et foredrag om dem. Læs mere her

AKTUELLE ARTIKLER & TV

 
Mens 95 procent af forældrene synes, at de har talt nok med deres unge om uddannelsesvalg, synes kun 50 procent af de unge selv, at samtalerne har været nok. Angsten for et forventningspres skabt af forældrene og en misforstået respekt for de unges frihed, holder mange voksne tilbage fra at mene noget helhjertet om situationen.

Paradoksalt nok er det her, at svigtet opstår. Ikke kun mht deres studievalg – som der er frist på nu den 5. juli. Mange unge er i dag under et sygeligt præstationspres og længes efter ærlige og åbne samtaler med voksne. En samtaleguide kan hjælpe begge parter på vej.  

 
De kunne simpelthen ikke holde op med at snakke. Hver gang jeg smed et spørgsmål ud i salen, startede stemmelarmen og jeg måtte op til flere gange forsøge at få ro i salen igen, så vi kunne komme videre. På et tidspunkt ryger det ud af munden på mig:

”Sikke en samling ustyrlige kvinder I er!” Og jeg ved, at jeg lader bemærkningen følge af et stort smil. For jeg synes nemlig det er fedt, at de ikke nemt lader sig styre. Hallo – de er til et foredrag om at bruge sit køn som en styrke!

POP OP TIL HJERNEN

Verden er fuld af spændende mennesker, gode organisationer, skønne produkter og vidunderlige oplevelser! Her har du nogle af mine udvalgte til inspiration.
 
I februar 2019 slår Bremen Teater dørene op for TEDx - og sætter spørgsmålstegn ved, hvad det egentligt er vi tror på. Hvad holder os sammen? Hvordan har vores tro og værdier ændret sig, i takt med at samfundet strækker sig på alle leder og kanter? Tag med d. 7. februar, og vær' med til at udforske dit eget og det moderne tros-trerræn. 
 
Line-uppet til en af Europas største festivaller Primavera Sound i Barcelona sætter en ny tone for 2019. 226 navne er booket til festivallen og over halvdelen er kvinder! Hvad der ellers ikke er normalen når det kommer til kønsfordelingen blandt kunstere på festivaller verden over. Festivalens agenda er båret af tanken at "et lineup med lighed mellem kvinder og mænd burde være normalt". Deraf navnet "The New Normal". Se deres promotionvideo - den sætter virkelig kvindelige musikere på dagsordenen på den helt fede måde! 
Frameld dig denne e-mail-liste