Hvilken generation tilhører du?
♥ Gratis videoer: Hvem er de unge? ♥
Få de to første af i alt 20 videoer om Generationerne Y&Z
 POP-OP til hjernen med gode anbefalinger 
 

DE ER IKKE PROBLEMET. DE ER LØSNINGEN.

Mit liv er fyldt med unge mennesker.
 
Eller.
 
Mit sind og mit hjerte er fyldt med unge mennesker og jeg kører hele landet tyndt for at fortælle om hvem de er, hvad der driver dem, hvad der er deres største udfordringer, hvordan man bedst leder dem osv - og det er skønt!
 
Og nu har jeg også lavet 20 videoer om dem. Til dig bla. Mere om det om to sek.
 
For lige så vidunderligt det er, at få lov til at tale om dem, mærker jeg også dagligt savnet efter at have mine egne unge meget mere i mit hjem. Min ældste søn er flyttet hjemmefra og de to andre er næsten aldrig hjemme, og det er præcis, som det skal være! Men for pokker hvor jeg indimellem savner den tid, hvor de slap alt hvad de havde i hænderne i det øjeblik de så mig og bare råbte "Moooooooooor!!!" mens de løb mig i favnen. Suk.
 
Næsten alle andre forældre jeg har talt med om dette (plus de helt almindelige teenageforælder-frustrationer!) har det på samme måde. Og derfor handler en af de 20 videoer også om hvad man som forælder kan gøre. For man er jo samtidig ved at briste af stolthed over at se hvilke vidunderlige mennesker de er blevet til. 
 
Her er mine tre. For snart 2,5 år siden. På en fontæne i Madrid.

Jeg har skrevet en masse artikler om vores tids unge generationer, som du kan finde på mit site. Og fordi jeg plejer at skrive bøger, overvejede jeg også at skrive en om dem.
 
Men en aften over et glas vin, var der en klog kvinde, der sagde til mig:
 
"Der er sgu da ingen der gider at læse en bog om de unge! Lav nogle videoer i stedet for. Og få dem lavet professionelt. Ikke de der hjemme-iphone-videoer!"
 
Først følte jeg mig 1000 år gammel. Tænk at jeg ikke selv havde tænkt på det! For idéen er jo oplagt. Men så skålede vi på idéen og en søndag tog jeg ind på mit kontor og fik optaget alle 20 videoer. Af en professionel. Frederik. Som nu også har fikset alt fra farver til lys og lyd. 
 
I dette nyhedsbrev får du link til de første to videoer:
 
Video 1 er en præsentation af de seks levende generationer vi har i dag. Ved du selv, hvilken generation du tilhører? Ellers giver videoen dig svaret.
 
Video 2 er et overblik, hvem generationerne Y & Z er. Hvad der driver dem. Og hvorfor vi skal se dem som vores løsning og ikke et problem. For vi er meget mere ens, end jeg oplever at folk generelt tror om dem (nej, de er ikke aliens, der er dumpet her af onde rumvæsner!). Du får også historien om et mærkeligt spørgsmål fra en Gen X'er til en konference på CBS.
 
Fremover vil jeg frigive en ny video hver uge.
 
Hver søndag vil den nye video blive lagt op på min youtubekanal - som du kan abonnere på her, så du bliver opdateret med det samme.
 
Og hver tirsdag vil du få et link til den i mit nyhedsbrev.
 
Har du kommentarer eller tanker de sætter igang, hører jeg dem meget gerne. Så send mig endelig en mail på emilia@emiliavanhauen.dk 
 
I dette nyhedsbrev finder du også flere kommentarer, fx to kroniker i Børsen; den ene om paradokselasticitet (elsker det ord!) og en om den mandlige revolution, der er igang (og som handler meget om de unge mænds oprør). Der er også en klumme bragt i Femina om de helt almindelige piger.
 
Under Pop-op til hjernen får du også nogle gode anbefalinger til en super selvbiografi og en ret interessant tv-serie.  
 
Og til sidst vil jeg blot lige sende en ballon op om, at jeg holder nytårskursus den 6.1.19. Mere info følger, men overskriften er: Ustyrlige kvinder har det sjovere i 2019!
 
Kærlig hilsen
Emilia 
 
PS: Vil du og dine kollegaer vide mere om generationerne YZ, kan I også booke mig til et foredrag om dem. Læs mere her

AKTUELLE ARTIKLER & TV

 
En ferie med fire teenagedrenge, filmen Mamma Mia 2 og Baumans teser om det flydende samfund tegner konturerne af et nyt mandeideal. Og hvis du har lederansvar, så sørg for at skabe et miljø med både penetrations- og organisk energi, hvis du vil tiltrække og fastholde de unge mænd.

Femina: De helt almindelige piger

Da jeg var gravid med mit ældste barn, vidste jeg bare, at det var en pige. Da jeg var gravid med mit andet barn, vidste jeg igen, lige så sikkert, at det var en pige.

I 15 år har jeg nu været mor til to lækre, skønne, vidunderlige drenge, som jeg elsker meget højt.

Alligevel er det tab ikke at have en datter.

Børsen: Det moderne liv er fuld af paradokser

Det moderne liv er fyldt med indre modsætninger, der potentielt kan få hjernen til at brænde sammen i forsøget på at føle sig, som en hel og troværdig person. Kuren er at overgive sig til livets paradokselasticitet. Så vi har overskud til at være kreative, innovative, nærværende og sociale.

En eftermiddag for få uger siden blev jeg ringet op af min internationale foredragsagent: Om jeg kunne holde et foredrag i Dubai to ugen efter om onsdagen? Jeg tjekkede kalenderen...

POP OP TIL HJERNEN

Verden er fuld af spændende mennesker, gode organisationer, skønne produkter og vidunderlige oplevelser! Her har du nogle af mine udvalgte til inspiration.
 
Jeg er næsten færdig med at lytte til Michelle O's selvbiografi - og den både fantastisk god. Og lidt kedelig. Fordi den fortæller meget traditionelt om hendes liv og tanker. Men det er super spændende at følge med i hendes og Baracks rejse i deres liv. Hør den. Læs den. Uanset er de nogle helt ustyrlige fantastiske mennesker.
 
Når et par efter mange års ægteskab beslutter sig for at have sex med andre end hinanden - kan det gå i mange retninger. Denne serie er en interessant blanding af historier om hvad terapi kan gøre for os - og et ægteskab, der går igennem en udvikling. Toni Collette er lige til at elske.
Frameld dig denne e-mail-liste