Sommerferiefølelsen hele året

FÅ CIRKA 13,96 DØGN FORÆRENDE FOR RESTEN AF 2018.

 
♥ Sommerkursus der giver dig evig sommerferiefølelse
♥ Få en gratis bog
♥ Femina: Jeg er sådan én, som....
 
I 1999 ankom jeg Santiago de Compostella gående. Jeg havde tilbagelagt 175 km af Caminoen på flade fødder og efter at være blevet velsignet i katedralen, trængte jeg efter al den åndelighed til noget meget konkret.
 
Så jeg købte en kjole i Zara til vistnok kr. 249.
 
Den har været min ynglingskjole i 20 år. Og var derfor ikke med i en af de 3 sække tøj og sko, som jeg lige har afleveret til Christina, der vil forære det bort eller sælge det videre i hendes webshop/butik på Bornholn.
 
De tre sække har givet mig i gennemsnit 15 minutter mere i døgnet.
 
Eller sagt på en anden måde: At rydde ud i klædeskabet har gjort mit liv mindre kompliceret og på den måde givet mig15 minutter mere i døgnet til det, jeg faktisk gerne gider bruge tid på. Sådan i gennemsnit.
 
Men det har også befriet mig fra at være bundet til noget, som ikke længere passer til mig. En energi, der på - uanset hvor overfladisk det end er - har trukket mig lidt ned. Ligesom en dårlig vane kan gøre det. Eller - meget vigtigere - et forkert job, en tyngende relation, en uheldig økonomisk adfærd osv.
 
Vi har alle steder i vores liv, som trænger til at blive smidt i en sæk og blive sendt videre. Så vi kan få frigjort noget energi til det, vi godt gider at bruge vores liv på.
 
Jeg ved, hvad tricket er. Og det er IKKE at købe noget af det, du ser på billedet :)
I perioder mere end andre øver jeg mig i det. At gøre mit liv mindre komplekst. Mere enkelt. Ved at være mere sikker på, hvad jeg gerne vil 
 
* bruge min tid på
* bruge mine penge på
* bruge min opmærksomhed på
* bruge mine følelser på
* bruge min krop på
* bruge mit fordøjelsessystem på
* bruge min tale på
 
Kort og godt: Bruge mig selv på!
 
Og hvis du har det som mig, så har du også lettere ved at gøre det i sommerferien end i resten af året. Fordi der er tid til at bestemme mere selv og mærke sin egen lyst mere.
 
Kunne du tænke dig at have sommerferie-følelsen med dig resten af året?
 
OG samtidig få 2,5 time i døgnet mere til dig selv?
 
Så kan det være, at mit LADYCOOL sommerkursus er noget for dig. 
 
Men. Hvorfor lige 2,5 time? Fordi efter at have coachet rigtig mange, især kvinder, er jeg kommet frem til, at alt for mange bruger en del af deres tid sådan her:
 
REGNESTYKKE OVER SPILDT TID 
  • 1 time i døgnet på at være i tvivl, om du egentlig bruger din tid på det, du har lyst til. Eller om du har det job, du gerne vl have. Eller ægtefælle. Eller økonomi. Eller krop. Og nogle gange går den time over i brok over det, som du ikke synes er ok i dit. (Bemærk: Dette kan sagtens udføres, mens man samtidig hænger tøj op eller går tur med hunden).
  • 1 time i døgnet på overspringshandlinger. Det er alt fra lige at se et ekstra afsnit af en tv-serie, som alle siger, at man skal se. Eller lige følge op på dine venner på de sociale medier. Eller lige kigge i en kogebog eller Financial Times eller hvad du bruger, på at adsprede dig. Eller ordne garderoben - uden rigtig at smide noget ud ;-)
  • 30 minutter på selvbebrejdelser over, at du har gjort de to første ting. (Bemærk: Igen - dette kan også udføres mens der gås tur med hunden eller skræller kartofler).
Hvis vi måler fra den 19.august, hvor du kan komme på kursus, så giver det følgende regnestykke:
 
19 uger x 7 timer x 2.5 timer = 332,5 + 2,5 (nemlig den 31.12) hvilket giver en GRAND TOTAL af 335 TIMER = 13,96 DØGN
 
Der er altså næsten 2 fulde uger at spare på dårlige tanker og tom tid, hvis du bliver mere sommerferie inde i dig resten af året. Som du kan bruge på at skabe det liv, som GERNE vil have. Eller med andre ord: Det vil føles som om du pludselig har 26,5 timer i døgnet, fordi du slipper for den negative tid, som du i stedet kan bruge på noget, der bygger dig op.
 
BEVIDSTHED er tricket. På hvad du vil bruge dig selv og dit liv på. Og hvem du er.
 
Det har jeg skrevet en klumme om til Femina, som du kan læse i sin fulde længde her 
 
 
Der er tusind måder, du kan hjælpe dig selv til at blive mere bevidst på, hvad der betyder noget for dig. Og jeg vil gerne tilbyde dig én. Som jeg holder meget af, fordi den foregår sammen med andre.
 
Den 19. august kl. 10 og 5 timer frem holder jeg nemlig et sommerkursus. Som primært er for kvinder. Her er hvad en tidligere deltager sagde bagefter:
 
"Min energi var lav, da jeg tog hjemmefra. Ja, faktisk havde jeg overvejet at blive hjemme. MEN det er jeg SÅ glad for, at jeg ikke gjorde! For jeg var fyldt op med god energi og var blevet meget skarpere på hvad 2018 skal indeholde for mig. TAK!"  
 
Hvad får du ud af kurset?
  • Du får afrundet de første næsten 8 måneder af 2018 på den bedste tænkelige måde, så du får masser af god energi med ind i resten af 2018
  • Du får fakta og indsigter i, hvad der kulturelt og historisk ligger i disse fire sætninger: Jeg er elsket. Jeg er fri. Jeg er smuk. Jeg er vigtig. Både som muligheder, vi vil booste. Og begrænsninger, vi gerne vil slippe.
  • Du opdager, hvad der ligger i de fire sætninger for dig  – og får sat dig nogle ønsker og mål baseret på LYST i forhold til dem alle fire
  • Du får en overskuelig og konkret plan for det næste år. Ikke bare på hvad du vil opnå. Men i endnu højere grad, hvem du har lyst til at være. Og hvad du har lyst til at opleve.
  • Du får en buddy, som du kan sparre med i hele 2018. Hvis du altså har lyst!
  • Du får medlemskab af en eksklusiv Facebookgruppe, hvor vi kan sparre sammen
Kurset koster kr. 995 og inkl. bla. en let frokost. Det afholdes i København K, 5 minutter fra Nørreport Station.
 
Du kan melde dig til her LADYCOOL kursus. Og hvis du er blandt de første, får du et gratis eksemplar af min bog Ladycool. Dit køn er en styrke - brug det! Linket giver dig adgang til bogens prolog.
 
Jeg glæder mig til vi ses! 
  
Kærlig hilsen
Emilia
 
PS: Er I to, der melder jer til sammen, får I det til kr. 895 per person, så I sparer kr. 200. Ladycool kursus for to

ON THE FLY

 
Vil du danse ud af biografen? Så SKAL du altså bare se Mamma Mia 2
 
Det er den skønneste film, der naturligvis er total overdrevet, men det er Batman og Fast & Furious jo også, så so what?! Vil du have det ultimativt godt og håbe på at alt det bedste sker og at kærligheden overvinder alt - så skynd i dig i biffen. Punktum :D

ARTIKLER OG ANDET

 
 
Hvordan går det med dit nye jeg?

Altså det ”jeg”, som du omkring nytåret besluttede dig for, at du gerne ville være? Tyndere. Sundere. Ærligere. Klogere. Modigere. Vildere. Kærligere. Mindre sur. Mere doven. Eller noget.

Andet. End det du allerede er. Eller var?

Nu er det nemlig snart otte uger siden, at det blev nytår, og du har haft 56 ud af de 66 dage, som det ifølge en nyere og langt mere seriøs undersøgelse af Philippa Lally, i gennemsnit tager at ændre en vane.

Glem alt om de 21 dage, som man ellers populært refererer til, og måske skal du også være ligeglad med de 66 dage, for undersøgelsen viser også, at det er individuelt, hvor lang tid det tager at manifestere den eller de nye sider af din personlighed, som du længes efter. Det, der virkelig betyder noget, er at du bliver ved med at praktisere det, du gerne vil være. Også efter at du er faldet i. Også selvom det er mange, mange gange. 

Hvis det ikke er gået helt, som du ønsker det, har du helt sikkert en virkelig god grund til det. Som sagtens kan være dovenskab. Men som mere sandsynligt handler om frygt. Også selvom det er forklædt, som mangel på motivation...

 

KALENDER OVER ÅBNE ARRANGEMENTER

 
Her har du en oversigt over de åbne arrangementer, som du kan løse billet til, hvis du har lyst: 
 
23-25.8: Kulturmødet på Mors
Geeti Amiri, Gertrud Højlund og jeg styrer åbningsdebatten, der tager årets tema "At bygge bro" op. Og så er jeg ordstyrer på flere debatter. 
 
9.10: Generationerne Y&Z 
Et spændende konference med Kold College om mad og ledelse 
 
I løbet af efteråret er jeg både ordstyrer og indlægsholder på Lederne Tour, som er en række seminarer. Når programmet er klar, følger mere info. 
 
Og så er jeg igang med at planlægge en del nye foredrag og kurser, som løbende vil blive annonceret.

BOOK ET FOREDRAG

 
Bestsellerforedraget og bog SUCCESTYRANNIET. Og vejen ud handler om få mere balance og samarbejde ind i hverdagen i en tid, hvor vi alle forventes at være ûbermennesker. Hvilket ingen jo er - heldigvis!
 
Relationer er Gud i fremtiden. Og det har jeg udviklet et foredrag om: UDEN DE ANDRE - ER VI INGEN. Relationer og fællesskaber i (det digitale) samfund. 
 
Formålsgenerationerne Y&Z er for dig, der enten arbejder eller lever sammen med unge under 39 år. Hvem er de? Hvad vil de? Og hvordan får I det godt sammen - både i privaten og på arbejdspladsen? Underholdende og informativt...og meget aktuelt.
 
"LADYCOOL. Dit køn er en styrke - brug det!" er et stærkt og meget underholdende foredrag om de fordele, som kønnet giver os... hvis vi vil bruge dem! Det er baseret på min bestseller af samme navn og er for en bred målgruppe af kvinder. Og mænd!
 
Det underholdende foredrag EROTISK KAPITAL. Bliv troværdig, rig, magtfuld - og elsket! er for begge køn - og giver hårde facts en ny drejning.
  
Læs her om de andre foredrag jeg udbyder og send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.
Frameld dig denne e-mail-liste