Hvad Victoria fra X-factor vandt

GODT NYTÅR! SKAL 2018 VÆRE ET ÅR DU SMILER AF?

 
I går var der premiere på X-factors sidste sæson. Og Victoria, der har lidt af angst siden 7. klasse, havde valgt at trodse den og stillede op.
 
Lige i starten gik det ikke så godt. Hun fik et angstanfald og var ved at bryde sammen. Men så gik Sanne Salomonsen til hende og fik hende til at blive nærværende. Blandt andet ved at sige til hende, at de - dommerne - også bedømte hende på, hvordan hun klarede denne situation.
 
Og så begyndte Victoria at synge.
 
Hun endte med at blive stemt videre af Remee og Sanne.
 
Victoria må simpelthen have valgt, at hun skulle styre sin virkelighed - og ikke angsten. Så hun gjorde det, hun havde mest lyst til, nemlig at synge. Og på den måde fik hun skaffet sig en plads i det videre forløb.
 
Mit gæt er, at hun altid altid altid vil huske denne episode. Uanset om hun ryger ud i næste omgang eller ender som vinder af hele konkurrencen. For det, der for alvor betyder noget for hende, er, at hun valgte bevidst, hvad hun ville opleve. Og derfor vil hun også bruge dette valg som forbillede for sit næste valg. Og sit næste valg. Og bliver hun ved på den måde, vil hun ende med at blive mere og mere det menneske, som hun drømmer om at være.
 
Det samme kan du selvfølgelig gøre.
 
For disse bevidste valg har vi hele tiden mulighed for at tage. Døgnet rundt. 
 
Vil jeg synge? Søge det nye job? Spise chokoladen? Læse bogen? Lade opvasken stå og hygge mig? Tage opvasken og hygge mig med musik eller en lydbog imens? Række ud til et menneske, som har svigtet mig? For første gang ikke række ud til et menneske, der har såret mig, fordi jeg ikke vil såre mig selv længere? 
 
Det er virkelig så forfærdeligt banalt, men vi skaber vores liv for hver beslutning vi tager, så jo mere bevidste vores valg er, jo mere styrer vi selv, hvem vi er og hvordan vores liv  bliver.
 
I morgen kl. midnat lukker jeg for tilmeldinger til mit nytårskursus. Og der er kun 5 pladser tilbage.
 
Bevidsthed til at tage de rigtige valg er netop baggrunden for at lave kurset. 
 
Mit håb er, at du bliver bevidst om disse ting:
 
   * Hvilke erfaringer og indsigter fra 2017 vil du gerne bygge videre på i 2018?
 
   * Hvilke overbevisninger vil du gerne slippe, så du er så lidt begrænset som muligt i 2018?
 
   * Hvad betyder det for dig at være elsket? Og hvordan kan du være det max i 2018?
 
   * Hvad betyder det for dig at være fri? Og hvordan kan du være det max i 2018?
 
   * Hvad betyder det for dig at være smuk? Og hvordan kan du være det max i 2018?
 
   * Hvad betyder det for dig at være vigtig? Og hvordan kan du være det max i 2018?
 
Når du er færdig med alle øvelserne undervejs, vil du stå tilbage med en plan for 2018, der kan hjælpe dig med at holde bevidstheden på, hvad du ønsker at være og opleve og som udelukkende er baseret på lyst.
 
For alle de ting, du skal opnå, som er baseret på pligt, skal du såmænd nok få givet opmærksomhed.
 
I løbet af de 5 timer, som det varer, vil vi også komme ind på, hvad der kulturelt og historisk ligger i de fire sætninger, som kurset og min bestseller Ladycool. Dit køn er en styrke - brug det! er bygget op omkring. Som også fås som lydbog indlæst af Vibeke Hastrup, der er den kvindelige Thomas Winding :D
 
Har du brug for ny energi til 2018 og lyst til at give det ekstra power ved at være flere sammen, der støber de skønne kugler for året? Så kom og vær med den 7. januar og meld dig til her.
 
Der er kun 5 pladser tilbage og jeg ved, at vi får en fest!
 
Og tag endelig en veninde, eller en søster eller en mor eller en datter eller en kollega under armen og spar kr 200, når I melder jer til samtidig. Så har I også allerede en buddy, som I kan bruge som inspirerende sparringspartner i løbet af hele 2018, som kan hjælpe dig til at holde det fokus, som er vigtigt for dig.
 
Er du i tvivl om det er noget for dig?
 
Så kan det være du skal høre et nyt interview med mig af Kirsten Stendevad på hendes gratis Feminin Online Festival fra 1. til 5. januar og hvor jeg er på i dag. 
 
Kirsten er aktuel med sin bog Feminin Fremtid og er en af de sejeste kvinder jeg kender! Hun udbyder denne gratis festival i anledning af hendes 15 års jubilæet og åbning af Akademi for Feminint Lederskab. Læs om festivalen og tilmeld dig samme sted: Det er gratis, uforpligtende - og vildt inspirerende :-)
 
Jeg glæder mig til at vi ses!
 
Kærlig hilsen
Emilia
 
PS: Test dit eget niveau for ladycoolness her.
 
PPS: Bemærk: Dette nyhedsbrev giver dig ALT hvad jeg skriver og tilbyder inkl. kurser mm. Ønsker du kun at modtage en månedlig update på kronikker, artikler og anbefalinger, skal du framelde dig dette nyhedsbrev. Det gør du meget let i bunden af dette.
 

ON THE FLY

 
Borgerpensum.
 
Det synes jeg denne tv-serie skal være. For alle. Fordi den giver os bevidsthed om, hvad digitaliseringen kan komme til at betyde for menneskehedens fremtid. Men især bør denvære pensum for alle mennesker, der har direkte magt over andres liv. Fx politikere og ledere af alle slags. Og den 29. december kom 4. sæson endelig!
 
Black Mirror er en ret genial titel.
 
Tag din mobiltelefon. Kig på den uden at tænde for den. Hvad ser du?
 
Dig selv. I det sorte spejl, som skærmen udgør.
 
Det er en fiktions sci-fi serie, der handler om hvad digitaliseringen kan gøre for og ved os. Den består foreløbig af 19 episoder, der er en samling af 19 individuelle historier, der giver forskellige aspekter af hvad teknologien betyder for os. Både nu og i fremtiden.
 
Det er derfor, du skal se den. Fordi den på den mest underholdende, opløftende og skræmmende måde giver dig et overblik og indblik i, hvad vi har i vente. Måske. 
 
God fornøjelse!

ARTIKLER OG ANDET

 
 
Hvilke overbevisninger skal have lov til at definere dig, dit liv, dit bidrag og dine relationer i 2018?
 
Eller hvad med dit firmas liv, bidrag og relationer?  
 
Og hvordan finder du egentlig ud af, hvad det er for nogle overbevisninger, som styrer dig? Mange gange bag om ryggen på dig, fordi de er så groet sammen med den du er, at du slet ikke er klar over, at du har dem....
 
 

KALENDER OVER ÅBNE ARRANGEMENTER

 
Her har du en oversigt over de åbne arrangementer, som du kan løse billet til, hvis du har lyst: 
 
         København. Sted følger
 
13.3: Om tro, etik og moral
         Sengeløse Sognegård.
         Mere info følger
 
5.6:   Grundlovstale
         Hadsund. Mere info følger.
 
Og så er jeg igang med at planlægge en del nye foredrag og kurser, som løbende vil blive annonceret.

BOOK ET FOREDRAG

 
Bestsellerforedraget og bog SUCCESTYRANNIET. Og vejen ud handler om få mere balance og samarbejde ind i hverdagen i en tid, hvor vi alle forventes at være ûbermennesker. Hvilket ingen jo er - heldigvis!
 
Formålsgenerationerne Y&Z er for dig, der enten arbejder eller lever sammen med unge under 27 år. Hvem er de? Hvad vil de? Og hvordan får I det godt sammen - både i privaten og på arbejdspladsen? Underholdende og informativt...og meget aktuelt.
 
"LADYCOOL. Dit køn er en styrke - brug det!" er et stærkt og meget underholdende foredrag om de fordele, som kønnet giver os... hvis vi vil bruge dem! Det er baseret på min bestseller af samme navn og er for en bred målgruppe af kvinder. Og mænd!
 
Det underholdende foredrag EROTISK KAPITAL. Bliv troværdig, rig, magtfuld - og elsket! er for begge køn - og giver hårde facts en ny drejning.
  
Læs her om de andre foredrag jeg udbyder og send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.
Frameld dig denne e-mail-liste