Vigtigt i hele 2018

SE - DU KUNNE IKKE LADE VÆRE...

 
Lad os starte med en lille øvelse, før du får svar på, hvad du ikke kunne lade være med.
 
Tænk på 5 mennesker, som du skal tage dig af. Som du har lyst til at tage dig af. Som måske er afhængige af dig.
 
Tænk på dem nu. Og læs ikke videre.
 
Har du dem?
 
Ok.
 
 
 
 
Var du selv blandt de 5 personer?
 
Er det en ups? :D
 
Der er nemlig en ret stor sandsynlighed for, at du ikke var på listen. Især ikke hvis du er kvinde. Mænd er faktisk bedre til at tænke på sig selv end kvinder. Og det findes der en kulturel forklaring på. 
 
Den helt korte er, at kvinder er det, man kalder for det sociale køn. De er det reproduktive køn, ikke kun biologisk, men i høj grad også socialt, så de er opdraget til at få fællesskabet til at fungere. Det er ikke nødvendigvis den enkelte kvinde, der er opdraget til det, men det ligger i vores historie og kultur.
 
Der er selvfølgelig en noget mere nuanceret forklaring på det. Og den vil du få på mit nytårskursus. Så du selv kan tage stilling til, hvor meget du gerne vil følge kulturen. Og hvor meget du vil følge din egne behov.
 
For du kunne nemlig ikke lade være med at åbne mailen, fordi du jo godt ved, at når noget er vigtigt, skal det have opmærksomhed.
 
Det giver sig selv.
 
Det der bare ikke giver sig selv er...
 
...at vi alt for ofte glemmer selv at være vigtige. 
 
Oven i købet for os selv.
 
Så vi glemmer at tage vores egen iltmaske på, men hjælper gerne andre med deres. Og det holder jo ikke. Hverken for vores omgivelser og naturligvis heller ikke for os selv.
 
På mit nytårskursus  er det den sidste sætning vi vil arbejde med.
 
Jeg er vigtig.
 
Helt enkelt.
 
Vi vil komme nærmere ind på, hvorfor kvinder historisk kan være mere udfordret på deres selvværd og følelsen af, at de også er vigtige og derfor naturligt gerne må prioritere sig selv højest. Også i forhold til deres børn (hvilket er den sværeste for mange).
 
I løbet af de 5 timer, som kurset varer, vil der være tid til at du kan opdage, hvordan DU selv har det med den sætning. Hvorfor. Og hvad du kan gøre, for at tage ejerskab for de ord - på din måde. Så du bliver boostet og glad af det.
 
Lige som du vil arbejde med disse tre andre sætninger:
 
Jeg er elsket.
Jeg er fri.
Jeg er smuk.
 
Og før det tager vi ordentlig afsked med året 2017, så du både siger farvel til det, du ikke gider tage med ind i 2018. Og samtidig tager de indsigter med dig, som du har brug for til næste år.
 
Der jo gerne må blive til dit bedste år nogensinde!
 
Lyder det som noget, du har lyst til? Så kom og vær med den 7. januar ved at melde dig til her
 
Det er så skønt, for de seneste dage er der tikket flere og flere tilmeldinger ind, så jeg glæder mig mere og mere til at runde 2017 af med taknemmelighed og indsigter. Og derefter at skyde 2018 igang med skønne planer baseret på LYST.
 
Lyst til hvad jeg gerne vil OPLEVE. Lyst til hvem jeg gerne vil VÆRE. Ikke bare hvad jeg gerne vil nå.
 
Det fede er, at vi gør det sammen. For det giver energi at være sammen, selvom vi lægger hver vores planer. Og vi kan også hjælpe hinanden til at sætte os selv lidt mere fri af det vi plejer at tænke - og på den måde inspirere hinanden. Så vi alle kan komme til at føle os smukkere, friere, mere elsket og vigtigere. Hele året!
 
Vil du helst afsted med en veninde? Eller en søster eller en mor eller en datter eller en kollega? Så tag hende med og spar kr 200, når I melder jer til samtidig. Så har I også allerede en buddy, som I kan bruge som inspirerende sparringspartner i løbet af hele 2018, som kan hjælpe dig til at holde det fokus, som er vigtigt for dig.
 
Jeg håber vi ses.
 
Og det er jo lige om lidt, så jeg lukker meget snart for tilmelding. Blot til din orientering.
 
Fortsat dejlig jul til dig og alle dine <3
 
Kærlig hilsen
Emilia
 
PS: Kurset tager udgangspunkt i min bestseller Ladycool. Dit køn er en styrke -  brug det! Og har du lyst til at teste dit eget niveau for ladycoolness, kan du gøre det her.
 
PPS: Bemærk: Dette nyhedsbrev giver dig ALT hvad jeg skriver og tilbyder inkl. kurser mm. Ønsker du kun at modtage en månedlig update på kronikker, artikler og anbefalinger, skal du framelde dig dette nyhedsbrev. Det gør du meget let i bunden af dette.
 

ON THE FLY

 
Et lille musiktip. Hun Solo - apropos at være vigtig :-) er et super sejt samarbejde mellem 5 kvindelige solister, som optræder sammen.
 
Jeg hørte dem i DRs koncertsal en aften og det var der, jeg købte deres t-shirt.
 
Tjek dem ud. Det er et super fedt koncept de har kørende!
 
 

KALENDER OVER ÅBNE ARRANGEMENTER

 
Her har du en oversigt over de åbne arrangementer, som du kan løse billet til, hvis du har lyst: 
 
         København. Sted følger
 
13.3: Om tro, etik og moral
         Sengeløse Sognegård.
         Mere info følger
 
5.6:   Grundlovstale
         Hadsund. Mere info følger.
 
Og så er jeg igang med at planlægge en del nye foredrag og kurser, som løbende vil blive annonceret.

BOOK ET FOREDRAG

 
Bestsellerforedraget og bog SUCCESTYRANNIET. Og vejen ud handler om få mere balance og samarbejde ind i hverdagen i en tid, hvor vi alle forventes at være ûbermennesker. Hvilket ingen jo er - heldigvis!
 
Formålsgenerationerne Y&Z er for dig, der enten arbejder eller lever sammen med unge under 27 år. Hvem er de? Hvad vil de? Og hvordan får I det godt sammen - både i privaten og på arbejdspladsen? Underholdende og informativt...og meget aktuelt.
 
"LADYCOOL. Dit køn er en styrke - brug det!" er et stærkt og meget underholdende foredrag om de fordele, som kønnet giver os... hvis vi vil bruge dem! Det er baseret på min bestseller af samme navn og er for en bred målgruppe af kvinder. Og mænd!
 
Det underholdende foredrag EROTISK KAPITAL. Bliv troværdig, rig, magtfuld - og elsket! er for begge køn - og giver hårde facts en ny drejning.
  
Læs her om de andre foredrag jeg udbyder og send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.
Frameld dig denne e-mail-liste