Fri og levende i hele 2018

DER KAN SKE MEGET PÅ ET ÅR...

 
[Bemærk: Dette nyhedsbrev giver dig ALT hvad jeg skriver og tilbyder inkl. kurser mm. Ønsker du kun at modtage en månedlig update på kronikker, artikler og anbefalinger, skal du framelde dig dette nyhedsbrev. Det gør du meget let i bunden af dette.]
 
 
Er du frisk på et eksperiment?
 
Hvis ja, skal du bare læse videre. Mens du hele tiden er bevidst om, hvor din lyst tager dig hen under læsningen. Eller din inderste længsel.
 
Ikke hvad din pligt. Din kultur. Dine vaner. Eller din opdragelse fortæller dig, at du skal tænke og føle.
 
Hvis du ikke gider eksperimentet, kan det være, at du i stedet tænker over, om jeg virkelig har været i seng med 100 mænd? Og du får måske lyst til at scrolle hurtigt ned i teksten, for at finde ud af, om jeg giver et svar på det.
 
For er antallet ikke ret voldsomt?! Og er det virkelig noget man har lyst til at dele offentligt?? Og er man ikke lidt af en slut, når man har knaldet med SÅ mange???
 
Hvis det er noget i den retning du tænker, kan det være, at du alligevel skal gå med på eksperimentet.
 
For eksperimentet handler præcis om dette. Og vil have dig til at undersøge noget særligt om dig. Som i mange tilfælde ikke handler om sex. Men om noget meget mere grundlæggende og generelt. Mere om det om lidt.
 
Jeg vil nemlig først invitere dig med på en fortælling. Om en kvinde, der går ind på en bar. Og som efter kort tid scorer en mand. Eller. De scorer hinanden. For kemien er rå og hed og de når at kysse, inden de er færdige med den første drink. 
 
Hun drikker dvælende ud, kigger direkte på ham med bløde øjne og et diskret smil i mundvigen, da hun siger:
 
"Ved du godt, at dette er din heldige nat? Jeg har nemlig knaldet med 100 mænd, så jeg bliver det bedste du nogensinde får!"
 
Inden han når at smile tilbage, fortsætter hun:
 
"Og i nat glæder jeg mig til at opleve, hvad du har at byde på!"
 
Gør et lille stop og læg mærke til din egen reaktion. Og husk at give plads til hvad din ægte lyst og længsel fortæller dig. Hvad tænker du om den kvinde? 
 
.
.
.
.
.
 
(Det her var service-tænkeprikker :-)
 
Jeg kan fortælle dig, at de fleste mænd jeg fortæller denne historie til, tænker, at de ville undskylde sig med et toiletbesøg ved den sidste sætning. Og aldrig vende tilbage.
 
Nåmen, hvordan reagerede du?
 
Lo du lidt? Fordi det var vildt overdrevet. Og blev du også en smule forarget, så reagerede du, som de fleste. For en kvinde, der har så mange sexpartnere og udlever en så direkte seksualitet, er ikke noget, der har høj status i vores samfund.
 
Tværtimod.
 
Hvilket jo faktisk er lidt mærkeligt, for i alle andre situationer, plejer erfaring at være en god ting!
 
Så hvorfor er hun egentlig billig, hvis nu har nydt hver og en af de mænd, som hun har været sammen med?
 
Er hun i virkeligheden ikke bare fri til at følge sin egen nydelse, lyst og længsel?
 
Og gad vide, hvor fri hun så ellers er på alle mulige andre områder af livet, når hun tør gøre op med de regler på det område, hvor kvinder er blevet mest undertrykt i tusindvis af år? 
 
 
Jeg ved, at når jeg føler mig fri - virkelig fri - er jeg et langt mere interessant, levende og ikke mindst givende selskab. Og jeg skaber nogle noget mere spændende ting. Som både kan overraske og bryde med gamle tankemåder og idealer.
 
Som min søn på billedet, hvor han som 2-årig hele tiden var ude og undersøge verden med en enorm nysgerrighed, fordi han følte sig fuldstændig fri og ubundet. Det er dén slags frihed, som jeg gerne selv vil dyrke. Fordi den på alle måder beriger mit liv. 
 
Derfor irriterer det mig også grænseløst, når jeg kan mærke, at jeg faktisk ikke tør være fri.
 
Fordi jeg bliver bange for at falde igennem. Blive afsløret som dum, pinlig, uvidende og mere af samme.
 
Eller som her i dette nyhedsbrev, hvor jeg bliver nervøs for, om jeg kommer til at sælge mit nytårskursus for meget. Så det netop bliver lidt pinligt. Lidt anmassende på den ufede måde.
 
Hvilket er virkelig irriterende, for ja, selvfølgelig vil jeg da vældig gerne sælge en hel masse pladser, men mest af alt vil jeg bare virkelig, virkelig gerne være med til at flytte dig mere i retning af det, du gerne vil opleve i 2018.
 
For lige om lidt starter et nyt år og det kan blive fyldt med en fantastisk masse fede ting, som vil gøre dig glad og levende og stærk og give dig masser af energi - især hvis du føler dig fri nok til at forfølge præcis det, der gør gladest, stærkest og mest levende.
 
Og det gør du klart bedst, hvis du først og fremmest er bevidst om, hvad du egentlig har lyst til. Hvis du ved, hvad der tænder din energi mest.
 
Den her frihed opstår, når du er i total kontakt med dine kreative evner og din livskraft. Hvilket i bund og grund er det, der ligger i seksualiteten. Spørg en hvilken som helst psykolog om det.  
 
I virkeligheden burde seksualitet omdøbes til livskraft. Eller kreativitet. Når vi altså taler om den, som en evne vi har i os selv.
 
Evnen til at føle sig i live og fri til at være skabende, kreativ og original.
 
Uden at være begrænset af alle mulige fordomme om, hvordan vi bør opføre os, for at være ok i de andres øjne.
 
nytårskurset vil du få tid til at kigge på, hvilke begrænsninger du lægger på dig selv, som forhindrer dig i at føle dig fri nok til at forfølge det, der inderst inde betyder noget for dig.Så du kan slippe dem.
 
Og i stedet arbejde på at blive fri til at tænke det, der passer dig bedst. Fri til at mærke det, der betyder mest for dig. Fri til at forfølge dine egne idéer. Fri til at være sammen med de mennesker, som du har mest lyst itl at tilbringe tid med. Fri til at bruge dine penge på den måde, som du finder bedst.
 
Fri. Til at være dig.
 
Og på den måde gøre 2018 til dit frieste, sjoveste, mest kreative og levende år.
 
Lyder det som noget, du har lyst til? Så kom og vær med den 7. januar, meld dig til her og lad os gøre det til en fest :-)
 
Jeg glæder mig i hvert fald helt vildt meget til at bruge 5 timer i skønt selskab, hvor vi sammen vil udforske og lægge planer for, hvordan du kan komme til at føle dig fri. Og elsket. Og smuk. Og vigtig. Hele året!
 
Og tag endelig en veninde, eller en søster eller en mor eller en datter eller en kollega under armen og spar kr 200, når I melder jer til samtidig. Så har I også allerede en buddy, som I kan bruge som inspirerende sparringspartner i løbet af hele 2018, som kan hjælpe dig til at holde det fokus, som er vigtigt for dig.
 
Jeg håber vi ses.
 
Kærlig hilsen
Emilia
 
PS: Kurset tager udgangspunkt i min bestseller Ladycool. Dit køn er en styrke -  brug det! Og har du lyst til at teste dit eget niveau for ladycoolness, kan du gøre det her.
 
 

ON THE FLY

 
Har du endnu ikke set Stranger Things, har du en total fed serie til gode!
 
Jeg føler mig hensat til min barndom og tidlige ungdom, som også udspillede sig i en provinsby, lidt a la Hawkins. Og vi gik rundt i det samme grimme tøj og de samme hæslige plastikbriller og havde det lige så uheldige hår.
 
Eooowww! Og total fryd. Det alene er serien værd :D
 
Men det der gør den helt exceptionel er, at den både har nogle helt fantastisk fine personportrætter hele vejen igennem. Nuancerede. Med masser af spændvidde. Ingen er bare gode eller dumme. Blandt andet er Winona Ryder fænomenal som moren!
 
Og at den skildrer relationerne mellem venner, forældre og børn, voksne og børn og voksne og voksne på den mest loyale og opløftende måde, uden at det nogen sinde bliver klammo og klistret.
 
Er helt misundelig over alle dem, der har den til gode. Nu 2 sæsoner på Netflix.
 

ARTIKLER OG ANDET

 

”Nå, så var det hendes tur.”

Det vilde ved den bemærkning er, at den ikke blev afsluttet med et udråbstegn. Tværtimod blev den leveret som en jeg-drikker-sort-kaffe-sætning; sådan en helt lakonisk kommentar blottet for følelser, drama, forargelse eller overraskelse. Og du har måske gættet det, for den faldt i forlængelse af, at en medarbejder var gået ned med stress. Hvilket jo i virkeligheden burde oprøre alle os, der overhørte det, for i et samfund som vores, hvor vi har så meget overskud på så mange parametre, er det i bund og grund en vanvittig ”sygdom” at få. Men tallene viser ikke desto mindre.....

Der kommer en stats-, en finans- og kulturminister ind på en bar

Hvem vil du helst have til bords:

En der arbejder med at påvirke lovene?

En der arbejder med at skaffe penge og fordele dem?

En der arbejder med fortællinger om livet og menneskene?

Da det her ikke er sådan en ”der kom en rabbiner, en præst og en iman ind på en bar”-gåde, er der ikke et rigtigt svar på den. Men jeg har testet den ad mange omgange og der er kun en enkelt, der engang valgte den med pengene. ”Fordi”, forklarede han, ”jeg er lige blevet afvist af min bank til et boliglån”. Fire har valgt den med lovene. Og resten har helt utvetydigt valgt den sidste. Også revisorer og jurister.

Men når jeg så spurgte dem bagefter, om hvilken minister de helst ville være: Statsminister, finansminister eller kulturminister, så fordelte svarene sig pludselig helt anderledes. For kun de færreste havde lyst til at have den post i regeringen, som rangerer blandt de laveste.

Du har nok gættet, hvor jeg er på vej hen nu, ikke?

KALENDER OVER ÅBNE ARRANGEMENTER

 
Her har du en oversigt over de åbne arrangementer, som du kan løse billet til, hvis du har lyst: 
 
         København. Sted følger
 
13.3: Om tro, etik og moral
         Sengeløse Sognegård.
         Mere info følger
 
5.6:   Grundlovstale
         Hadsund. Mere info følger.
 
Og så er jeg igang med at planlægge en del nye foredrag og kurser, som løbende vil blive annonceret.

BOOK ET FOREDRAG

 
Bestsellerforedraget og bog SUCCESTYRANNIET. Og vejen ud handler om få mere balance og samarbejde ind i hverdagen i en tid, hvor vi alle forventes at være ûbermennesker. Hvilket ingen jo er - heldigvis!
 
Formålsgenerationerne Y&Z er for dig, der enten arbejder eller lever sammen med unge under 27 år. Hvem er de? Hvad vil de? Og hvordan får I det godt sammen - både i privaten og på arbejdspladsen? Underholdende og informativt...og meget aktuelt.
 
"LADYCOOL. Dit køn er en styrke - brug det!" er et stærkt og meget underholdende foredrag om de fordele, som kønnet giver os... hvis vi vil bruge dem! Det er baseret på min bestseller af samme navn og er for en bred målgruppe af kvinder. Og mænd!
 
Det underholdende foredrag EROTISK KAPITAL. Bliv troværdig, rig, magtfuld - og elsket! er for begge køn - og giver hårde facts en ny drejning.
  
Læs her om de andre foredrag jeg udbyder og send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.
Frameld dig denne e-mail-liste