Se dette nyhedsbrev i en browser
♥ Succestyranniet udkommer stadig 2. maj 
Men denne gang handler det om sko!
 
 

FÅR JEG SEX I DE HER SKO?

Advarsel: Du skal kun læse videre, hvis du har "brug for" et par nye sko. Forklaring følger ♥
 
Nogle gange møder man nemlig et menneske, som har det der helt særlige, der gør, at man gerne vil hjælpe dem. Som fx at invitere jer til et gratis foredrag med titlen Får jeg sex i de her sko? Erotisk kapital gør dig troværdig, rig, magtfuld - og elsket! Mere om foredraget, de to andre gaver du OGSÅ får og selve tilmeldingen længere nede.
 
For først tilbage til Frederikke Schmidt, der er sådan én for mig.
 
For det første er hun et super sødt, charmerende og fint væsen, der meget gerne hjælper andre, hvor hun kan.
 
For det andet elsker hun høje sko, men hader trætte og smadrede fødder. Og derfor satte hun sig for at lave en ergonomisk sål, der understøtter foden og sørger for, at man går så behageligt og godt og sundt som muligt, selvom man svæver 10 cm over jorden.
 
Og det synes jeg faktisk er en vigtig sag.
 
Ja, indrømmet - ikke lige så vigtig, som at redde den syriske befolkning. Eller udrydde malaria. Men jeg har faktisk undret mig i mange år over, at man ikke har kunnet konstruere en høj sko, som er til at gå i. For så stor en teknisk opgave er det jo heller ikke at løse. Det er jo ikke teleportation eller ormehulsudflugter vi er ude i, vel?
 
Lad os se på nogle tal:
 
Vi er 7,5 mia mennesker på jorden. Ca. halvdelen er kvinder. Og hvis vi sætter tallet lavt - meget lavt! - så er det måske 5 procent af kvinderne, der indimellem tager en høj sko på. Det svarer til lidt under 200 millioner kvinder.
 
Som kunne undgå at få ondt i fødderne til dagligt. Og sunde og pæne fødder gennem hele livet. Mens de altså stadig valsede rundt på nogle dimser, som får dem til at føle sig bedre eller bare anderledes tilpas, end en flad hæl.
 
Frederikke er den første i verden, der har lavet sådan en sko. Der har indbygget erganomisk hæl. OG som er testet af en fodkirurg, der blev interviewet af Politiken (du kan læse hele artiklen her:)

"Et forskningsprojekt fra Hvidovre Hospital viser nemlig, at Roccamore, som stiletterne hedder, giver 44 procent mindre tryk på svangen, 19-26 procent mindre tryk på forfoden og er 10 procent mere komfortable at have på sammenlignet med tilsvarende stiletter af samme højde uden den særlige sål, som Frederikke Schmidt har udviklet i samarbejde med en ortopædisk håndskomager.

»Det bliver aldrig sundt for fødderne at gå i stiletter, og som læge anbefaler jeg det ikke. Men Roccamore-skoene er mindre ubehagelige at gå i end en standardstilet, det er det, jeg har fundet ud af. De kan aflaste trykket på forfoden temmelig meget, og det, tyder alt på, er sundere for fødderne, siger Jeannette Østergaard Penny, som er fodkirurg på Hvidovre Hospitals ortopædkirurgiske afdeling og lægen bag forskningsprojektet."

Men det er ikke nok. For skoene er samtidig virkelig, virkelig pæne - hvilket OGSÅ er vigtigt. Du kan se dem her
 
Faktisk har jeg fået lov til at navngive et par af dem, som jeg valgte at kalde for Serafina efter en total sej heks i en af mine ynglingstrilogier, nemlig den om pigen Lyra og det gyldne kompas.

 
Frederikke har satset (nærmest) alt på Roccamore, som hendes brand hedder, og lige om lidt skal hun til et vigtigt møde med banken, hvor hun skal fremlægge sin case, der med to velsolgte kollektioner er god, men da hun er oppe imod multinationale selskaber, der har pengetanke og equityfonde og mere, er det ikke nogen nem opgave.
 
Jeg synes hendes mission er vigtig, og at hendes indsats for at hjælpe alle stilet-elskende kvinder skal belønnes, så derfor har jeg tilbudt hende, at jeg gerne holder et gratis foredrag for hende. Kun for mine nyhedsbrevsabonnenter.
 
Både for at give jer endnu et gratis foredrag. Og fordi det forhåbentligt kan være med til at lokke jer til at komme og bare kigge på hendes sko. Selvom jeg jo mest håber på, at I også får lyst til at danse hjem i et par af dem :-)
 
Så MEN'et i dette nyhedsbrev går på, at det GRATIS foredrag I kan komme med til nu, ikke er det samme foredrag, som jeg tilbød jer i tirsdags, men derimod:
 
Får jeg sex i de her sko?
 
Erotisk kapital gør dig troværdig, rig, magtfuld - og elsket!  
 
Vil du have mere gennemslagskraft?
 
Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
 
Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift (hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
 
Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?
 
Så skal du dyrke din erotiske kapital!
 
Denne opløftende peptalk til både mænd og kvinder viser på en humoristisk og interessant måde, hvordan vi kan gøre hverdagen sjovere, mere spændende og især mere social ved at dele mere og bedre ud af os selv. Det handler om at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som går sin sejrsgang over hele verden.

Og få svaret på, hvad Kurt Thorsen laver i selskab med Angelina Jolie! For nej, erotisk kapital er langt fra (altid) medfødt…

 

Praktiske detaljer

Der er plads til 100. Så hvis du vil med, skal du skynde dig at klikke på det her link for at tilmelde dig. Så får du simpelthen hele 3 gaver!

GAVE 1: Du kommer til gratis foredrag

GAVE 2: Du får muligheden for at vinde et par sko! Frederikke udlodder nemlig et par sko, som kan vindes blandt de af jer, der kommer til eventen. 

GAVE 3: Du får 15 procent rabat på alt hvad du køber.

Hvornår? 

Det bliver torsdag den 27. april kl. 17-19 et sted i København. I får nærmere besked, når venue er lagt fast.

Jeg håber at se dig den aften - så vil både Frederikke og jeg tage godt imod dig :-)

 

Kærlig hilsen

Emilia & Frederikke
 
PS: Har din arbejdsplads brug for et foredrag, der giver håb og minder jer om, hvorfor I arbejder og hvorfor I gør det sammen, så kommer jeg gerne og deler mine tanker med foredraget Succestyranniet. Og vejen ud 
 
PPS: Jeg er mor til 2 teenagere og 1 ungvoksen (hedder det vist), så de tilhører de to nye generationer, nemlig Y og Z. Har du - eller dine kollegaer (og chef?) selv brug for at vide mere om dem, så er foredraget Formålsgenerationerne Y&Z måske noget for dig. Hvem er de? Hvad vil de? Og hvordan får du det bedst med dem? Underholdende og informativt foredrag for alle. 

AKTUELLE ARTIKLER & TV

 
Høje mennesker har mere succes. Det er videnskabeligt bevist. Og hvis du ikke er udstyret med naturligt lange lemmer, så er de høje hæle en klædelig måde at indtage verden på. Her er fem gode råd til, hvordan du kommer til at syne højere uden at ende i en faldulykke...
 
Skøn og meget informativ artikel i Informeren....

POP OP TIL HJERNEN

Verden er fuld af spændende mennesker, gode organisationer, skønne produkter og vidunderlige oplevelser! Her har du nogle af mine udvalgte til inspiration.
 
 
Mænd samler også på sko. Måske ikke liiiige høje sko, men derimod sneakers. Hør denne skønne TED-talk om hvorfor at denne slags sko OGSÅ er en god investering!
 
Frameld dig denne e-mail-liste