Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 1, nr. 7

KÆRE LÆSER

Hvordan fejrer du din kvindelighed? Det spørgsmål kan tie munden på mange kvinder i lang tid. Og ramler lige ind i en af de største udfordringer for moderne kvinder. Læs denne måneds tema, der handler om tidens kvindelige livsformer Fra KlanMama til KosmoDonna. Kvindelighed er også omdrejningspunktet i mit nyeste foredrag Får jeg sex i de her sko? Om moderne kvindelighed, mode og livsglæde! som du kan opleve den 12. oktober på et sjældent åbent foredrag. Meld dig til her Jeg er også meget glad og stolt over at kunne fortælle, at jeg er i finalen som Danmarks Bedste Foredragsholder. Vil du også stemme, kan du gøre det her under kategorien TRENDS OG TENDENSER – og tak på forhånd! Gæsteskribenten er også på kvindespor og præsenterer sin banebrydende bog En kvinde tre mænd. Månedens cool receptionsord er erotisk kapital, primetime kvinder og burlesque. Ryst posen og sociochok dig selv med øvelsen, der får dig til at beslutte dig god What’s up? Se links nederst, der kan berige dit liv. Tjek min seneste klumme i Information En nation af campinghabitter?

TEMA: FRA KLANMAMA TIL KOSMODONNA

Hvordan fejrer du din kvindelighed? Det er et spørgsmål som kan få moderne kvinder til at tie – i lang tid! Sådan er min erfaring efter at have stillet det til flere hundrede kvinder, og det rammer ned i en af de største udfordringer, som vi kvinder står midt i. Hvordan får vi vores kvindelighed tilbage, uden at ende som magtløse husmødre? Ved at flytte os fra det personlige til det samfundsmæssige niveau. Se denne måneds matrix om anima & animus på det personlige og samfundsmæssige plan, og mød de fem kvindelivsformer, som vi dyrker i dag: KlanMama, Amazona, KarriereKvinde, KosmoDonna – og hende der samler dem alle, nemlig Integralkvinden! Læs artiklen her. Maleri: Alexandra  Mai Møller

GÆSTESKRIBENT

Månedens gæsteskribent var engang ulykkelig forelsket, men opdagede at hun i stedet for at forfølge den umulige drøm om den eneste ene fandt på at have tre eneste ene i sit liv. En til gode samtaler, en til praktisk arbejde og en til sex. Det blev der en banebrydende bog ud af, som er på vej som film i England og som tv i Holland. Den har allerede skabt en hel del debat og rørt ved tabuer og folks normer, så du kan glæde dig! Læs om Pouline Middleton og hendes bog En kvinde tre mænd.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Står du der til receptionen og ved ikke rigtig hvad du skal gøre af dig selv, så drys ordene erotisk kapital, primetime kvinder og burlesque i glassene og se, om ikke det sætter fut i samtalen. De har alle noget med kvinder, selvværd, marked og penge at gøre - og de fejrer alle sammen den moderne kvindelighed! Den første hænger sammen med det sidste, mens det i midten er resultatet af en vellykket alliance mellem de to. +1 er det ord, som selv Helle&Løkke kender, men som måske lige gik dine ører forbi.

RYST POSEN

Vil du rykke og udfordre dig selv på samme tid? Så sociochok dig selv med øvelsen, der får dig til at beslutte dig god. Hvordan? Ved at tage ved lære af en person, der allerede har besluttet sig så god, at hun er både chefredaktør og koncernchef. Det tager lidt tid i starten, men resultatet sparer masser af tid til fejltagelser i den anden ende.

WHAT’S UP?

Jeg har lige holdt foredrag på Bornholm med Martin og Ketil og de fortalte mig om deres nyeste forestilling TID OG RUMKYS, der lyder super spændende! Tjek den ud her.
Vil du til minikonference om social business den 23. september i København, så læs program og tilmeld dig her.
Vil du også have skønheden serveret? Så tjek Charlotte Torpegaards populære skønhedsblog ud – der er noget for enhver smag + en masse events her i efteråret. Gå hertil.

AKTUELLE ARTIKLER

Når vi lever for sikkert, kan det blive kontraproduktivt. Læs min seneste klumme for Information En nation af campinghabitter?
Frameld dig denne e-mail-liste