Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 3, nr. 4

KÆRE LÆSER

Hvis du passer både dine børn og et ældre medlem af familien, er du en sandwich. Passer du også enten en af dine bedsteforældre, eller et barnebarn, er du en dobbeltsandwich!

Og det kan være en meget udfordrende situation at være i.

Den kan blive til dit værste mareridt garneret med monster dårlig samvittighed. Eller den kan blive til den mest kærlige og livgivende situation nogensinde.
Sammen med Ældre Sagen har jeg sat fokus på sandwichgenerationen; et nyt begreb, som vi helt sikkert vil høre mere om i den kommende tid.

Vil du allerede nu vide mere? Så læs min artikel og find ud af, hvordan du kan bruge din sandwichstatus til at få et bedre og rigere liv.

Du kan også melde dig til et af de tre sandwichgenerationsforedrag i København, som jeg holder for Ældre Sagen og Codan i fællesskab.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Står du der og flagrer lidt til en reception og ville ønske, at du havde nogle hippe ord at smide omkring dig, så kan du måske bruge ordene mikroinnovation, small data, DIY sundhed + doggybag til at bryde isen.

Læs mere her 

AKTUELLE ARTIKLER

Jeg har haft en del artikler i bladene siden sidst, og de findes alle på min blog eller på mit site under artikler. Her finder du link til nogle af dem:

I Børsen kiggede jeg på autenticitet i kommunikation i kronikken
Obama og den erotiske kapital  

I Jyllandsposten tog kiggede jeg lidt nærmere på begrebet late bloomers i
Vi der blomstrer sent  

I Ekstra Bladet var jeg til havefest hos dronningen  og beundrede et ganske særligt OL  

I Femina har jeg berørt botox (det affødte en del interessante reaktioner!), vores (sunde) afhængighed af tv-serier, hvorfor primetime kvinder er interessante og frigørende cools ladies, om moderne kvindelighed er bryster, omsorg eller det frie valg, hvordan erotisk litteratur har slået krimigenren ihjel og slutteligt hvor fedt det er at være en late bloomer

Den 31. august rejste jeg til Tanzania og Kenya for den humanitære organsation CARE Danmark, som jeg er ambassadør for, for, sammen med bla. protektor Prins Joachim, at besøge en masse spændende projekter. Undervejs vil jeg poste på facebook, hvis du har lyst til at følge mig.

Og den 5. oktober optræder jeg på Feminas Livsstilsmesse. Se mere her  

Kh Emilia
 

PS

Husk at hvis du ønsker mindre (næsten daglige) opdateringer på trends og tendenser, gode videolinks og min rejsebeskrivelser fra Tanzania og Kenya, så like mig på Facebook
Frameld dig denne e-mail-liste