Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 3, nr. 3

KÆRE LÆSER

Kender du de 10 vigtigste råd for god kommunikation?

Så er det måske fordi du har været på kursus i det. God kommunikation er nemlig basis for et godt fællesskab.

Men det er ikke det, jeg fortæller om.

Jeg fortæller om de 4 egenskaber, der gør, at du kommunikerer autentisk. Og de 4 egenskaber har jeg lavet til en meget praktisk anvendelig model, som alle kan bruge, for at blive bedre til at kommunikere indefra og ud. Og ikke omvendt.

Modellen kalder jeg for STEM. For det handler om at blive stemt ind. Og ikke hjem. For at bidrage til fællesskabet! Og få en stærk gruppe.
Jeg sætter også autentisk kommunikation i sammenhæng med tidens idealer, værdier, adfærd og normer. Så vi kan bruge de kræfter, der er i samfundet lige nu og her, til vores egen fordel.

Vil du vide mere? Så læs min artikel og find ud af, hvad STEM mere står for. Du kan også læse mere om mit foredrag Kommuniker autentisk – og bidrag til fællesskabet

VIL DU MED TIL SKOSEX 9. 8?

Vil du vinde et par skønne sko fra Apair, et smukt tørklæde fra Kudibal, få en lækker goodiebag med overraskelser fra Amazing Space og Dyrberg Kern – og høre noget om, hvordan du kan bruge moden til at eje dig selv på alle planer i livet + lære noget om din stilkerne?

Så tag din veninde, mor, datter under armen den 9. august og kom ind og hør mit foredrag Får jeg sex i de her sko? hvor også superstylisten Tini Owild fortæller hvilken stilkerne du er. Bagefter kan du gå ud og nyde modeugen i København. Billetter

3+1 TIL RECEPTIONEN

Mangler du ord til receptionen? Så prøv at smide et af disse fire ind i samtalen, og se hvad der sker:

Mommy porn
Collaborative consumption
FOMO
+ pop op

AKTUELLE ARTIKLER

I 2009 var jeg i Niger og allerede dengang var det slemt. Nu er det en regulær katastrofe. Læs min kronik i Jyllandsposten  

I Femina har jeg skrevet en klumme om at sko aldrig bare er sko.

Og i Ekstra Bladet har jeg skrevet om at kønnenes kamp er forældet som kamp  og at frygt er et overset godt middel til opdragelse.
 

PS

Hvis du ønsker mindre opdateringer på trends og tendenser og gode videolinks, så like mig på Facebook. Jeg gik over 5000 venner og har derfor lavet en page, hvor jeg næsten dagligt poster sjove og interessante ting. Like mig her

PPS: Jeg har også lavet en ny Facebook page med titlen Får jeg sex i de her sko? Jeg vil prøve at samle os, der interesserer sig for moderne kvindelighed og mode til at eje os selv. Gå til den her og like pagen – og kom med dine bidrag. Det ville være skønt!
Frameld dig denne e-mail-liste