Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 3, nr. 2

KÆRE LÆSER

TV-serier skaber trends og nye kulturer, fordi de gode af dem, er geniale til at bryde normer og sætte dagsordenen. Kender du verdens mest sete tv-serie?
Opdater dig med ordene slow media, selftracking & semantic web og øv dig i at være din egen tv-serie helt.
Og tak for en fab aften under modeugen med en speciel tak til alle vores sponsorer, der gav lækre præmier fra Kassandra, A Pair, Kudibal og Ecouture til de heldige!

TEMA: I KASSEN MED DE INTIME FREMMEDE

Kender du verdens mest sete tv-serie? Er du selv hooked på et eller flere ugentlige 1:0 dopaminudløsende forhold? TV-serier er i dag trendsettende for vores idealer, værdier, adfærd og ikke mindst normer, som de gerne og ofte bryder. Især gennem hovedpersonernes ofte befriende flossede karakterer!
Watch out – de er stærkt vanedannende! Faktisk er 10 procent kommet for sent til en aftale, fordi de lige ville se en tv-serie, mens 10 procent af de unge under 25 år ganske enkelt har aflyst aftaler, for at se deres ugentlige ynglings-tv-helte. TV-seriers status har ændret sig afgørende henover de senere år, og især har den amerikanske betalingskanal HBO (der bla. står bag tv-legender som Six feet under, Sopranos og Sex and the City) været med til at skubbe grænserne for, hvad man kan forvente sig af en tv-serie. I dag er det heller ikke længere døden for en skuespiller at være med i en tv-serie; hverken som begynder, eller som etableret navn. Alt afhænger dog af serien og .... 

GÆSTESKRIBENT

Don Draper er kåret som USA's mest indflydelsesrige mand, foran Barack Obama. Tv-serien, han er hovedperson i, er blevet et kulturelt fænomen, selv om den foregår i 1960erne. Men hvad siger Mad Men om vores tid? Hvad kan vi lære af serien?
Af Iben Albinus Sabroe

3+1 TIL RECEPTIONEN

SLOWMEDIA, SELFTRACKING & SEMANTIC WEB
Foråret er på vej – jo, det er, og alt det nye spirer frem. Også kvalitet, selvevalueringer og det meningsfulde net, så det er bare om at kaste sig ud i livet og indsnuse det, til du mærker det helt ned i ankelsokken! 

RYST POSEN

VÆR DIN EGEN TV-SERIE HELT
Hvilken tv-serie er din favorit? Måske fordi den får dig til at grine, græde, føle spænding, blive oplyst på en interessant måde eller noget helt femte. Men nok også fordi, der er mindst én person med, som du kan identificere dig med - eller ville ønske, at du selv var lidt mere, ikke?

AKTUELLE ARTIKLER

Jeg har fået min egen månedlige klumme i Femina, Emilias tidsånd, og første gang skriver jeg om bruge ens erotiske kapital på den cool måde. Læs mere her  
I Børsen skrev jeg om hvordan man kan gå fra at være en medarbejder til at være en cocreator – læs mere her  
Henning Daverne, meditationseksperten, har lavet en video, hvor han interviewer forskellige mennesker om deres brug af meditation. Jeg synes jo det er genialt, så jeg ville hellere end gerne sige noget godt om det – se den her
 I Jyllandsposten skrev jeg også om at være en cocreator, men her slog jeg en hamster ihjel (gys!), så det er en lidt anden vinkel 
Frameld dig denne e-mail-liste