Se dette nyhedsbrev i en browser
Making the impossible possible / Glimmermanden / Arrgghh for meget!  
Love - Use Me Today / Kvinder & sko på DR K / Hvad har jeg lært?  
Why some of us don't have one true calling
 
 

SÅ ER TYVE16 PÅ PLADS!

"Tak for at tage os tilbage til Elevate - det var en fantastisk weekend!"
 
Denne besked lå i min indbakke efter mit sidste nyhedsbrev. Og det var virkelig en ret fantastisk weekend, hvor der kom mange spændende mennesker forbi for at inspirere os alle. Det er derfor, at du får det her nyhedsbrev igen, for jeg kan se, at du ikke har læst det. Og jeg håber du tilgiver mig, hvis du synes det er spam, men meningen er naturligvis at give dig noget, som du kan bruge fra nogle meget livskloge mennesker, som normalt ikke lige gæster Danmark....
  
SNIP.
 
Af røg det meget slidte og virkelig grimme adgangs-armbånd ned i skraldespanden, og jeg lagde saksen ned i skuffen igen. Men nu med en plan for 2016 rigere. Og med ro i mave og sind.
 
Og lad mig bare spørge med det samme: Hvor langt er du i din 2016 plan?
 
He he...nu er jeg måske ikke specielt flink, vel?! Men hvis du også er sådan en, der laver den slags, kan det være, at du kan få noget inspiration i dette nyhedsbrev. Jeg har nemlig prøvet at samle lidt guld fra Elevate-konferencen.
 
For 3 uger siden deltog jeg i 3 dage med internationale foredragsholdere, der alle havde personlig udvikling som omdrejningspunkt. Det er sjældent, at så mange udenlandske hotshots lægger vejen forbi DK, så jeg var ret spændt på, hvordan det hele ville spænde af.
 
Normalt er jeg nemlig altid lidt skeptisk, når det kommer til larger than life talere/guruer. Og jeg hader, som i virkelig
 
H A D E R
 
når jeg bliver bedst om at stå og kramme alle mulige fremmede i en øvelse, hvor vi skal lære at komme hinanden ved. Jeg kan vældig godt lide at kramme (!) men det skal altså kun være mennesker, som jeg selv har valgt at have en relation til, og ikke en eller anden tilfældig person, jeg skal lade som om er en længe savnetmven, jeg lige har mødt igen og derfor er mega begejstret for at se...
 
Til gengæld var jeg helt vildt spændt på at høre, hvad stjernerne havde at komme med. For de er jo ikke stjerner for ingenting. Ikke hvis man skal gøre sig på det marked. 
 
Det var derfor med blandede følelser, at jeg satte mig på forreste række med mit medbragte termokrus med te (jeps, så er man da virkelig en type...jeg manglede bare plaiden :D) så jeg kunne få alt med og bare tage imod. 
 
Gæt selv hvordan det startede?!
 
JA vi skulle selvfølgelig kramme fremmede! Men derfra blev det hele bare bedre og bedre.  
 
MAKING THE IMPOSSIBLE POSSIBLE
Johan Ernst, en vanvittig svensker med ikonisk svenskerhår og noget der mindede om skibukser var en af de første på scenen. Han har bla. fløjet en gummibåd til Afrika (ja, du læste rigtigt! Se selv her ) og har mange rekorder med at lave vilde ekspeditioner; bla har han rejst fra Nordpolen til Sydpolen på henholdvis slæde og cykel og været på Mount Everest flere gange. Lad os bare sige, at han nemt lader sig provokere af, at folk fortæller ham, at noget er umuligt. Så er det han spænder bæltet og begynder at bevise det modsatte. Det fede ved Johan er, at han også forstår at bruge sig selv i samfundets tjeneste og donerer en stor del af sin tid og sine penge til forskellige velgørende projekter. Han har en meget smittende livsglæde og det var faktisk noget af en fest at lytte til ham, men jeg kunne ikke lade være med at tænke:
 
Hvorfor?
 
Hvorfor udsætter han sig selv for så mange ligegyldige pinsler, blot for at gøre det? Måske kunne man bruge sin tid på en mere direkte måde til at ændre verden. Men jeg må også erkende, at hans mange ekspeditioner giver masser af inspiration og kraft til andre mennesker, der får overskud til selv at gå ud og ændre verden.
 
Til din 2016-plan: Hvis der er noget, du virkelig brænder efter at gøre, så tænk på Johan og hans flyvende gummibåd. Hvis han kan rejse til Afrika i sådan en dims, så er din udfordring måske bare et spørgsmål om at finde en alternativ måde at lykkes på?  
 
LOVE - USE ME TODAY!
Marianne Williamson er vel en af de største spirituelle guruer vi har i dag og hun rangerer ret højt på listen over de 100 mest betydningsfulde mennesker i verden i dag. Hun er kendt for det helt vidunderlige citat (der ofte fejlagtigt tilskrives Nelson Mandela):
 
Lad dit eget lys skinne
Så lader du inddrekte de andre gøre det samme!
 
Jeg var ret spændt på at se hende og ind på scenen kommer den fineste lille dame i høje støvler, en vid sort nederdel og en meget korrekt sort jakke med guldknapper. Ikke lige det, jeg havde regnet med som tilbehør for en spirituel leder! Marianne kunne tale. Se selv her Og hun talte i meget lang tid og med meget lange sætninger, som hun aldrig kløjs i. Og vi var med hende! Lange besværlige udredninger om jordens tilstand og menneskets formål balancerede hun ud i salen, og vi lyttede. Men det fineste hun kom med på konferencen, var faktisk at minde os om, hvad vi skal bruge os selv til. Og at det hele i sidste ende handler om at bruge os selv i kærlighedens tjeneste. Hendes mantra var, at man hver morgen skulle starte dagen med at sige: Love - use me today!
 
Til din 2016-plan: Ved godt det kan lyde ret tacky, men tjek dine mål for hvor lystbårne de er. Og ikke mindst hvor meget de baserer sig på kærlighed til den du er og det du bidrager med? Alt for ofte laver vi planer ud fra mål, der enten giver status eller adgang til noget andet, og det bliver mange gange mål, der skal nås med sammenbidthed og enøjet fokus. Min egen erfaring er, at når jeg tillader mig selv at flyde mere i det, der også bare kommer til mig, og i tillid til at det gode selvfølgelig sker, så er jeg også mere åben overfor at det rent faktisk sker. Det er vist det, Marianne kalder for miraklet i hverdagen.   

GLIMMERMANDEN
På et tidspunkt bragede musikken ud over vi 1000 mennesker der sad i salen og vi mærkede alle, at nu kom der noget stort. Og det gjorde der! Altså i personlighed, for personen selv var en lille tyk mand, hvor smilet var det bredeste på ham - og som gik og smed glimmer op i luften, da han kom ind! Itzik Amiel boede i Israel og skulle med bussen en morgen og fik et ekstra langt knus af sin kone, hvorfor han endte med at komme for sent til bussen. Kort tid senere hørte han, at den var sprunget i luften og alle var døde. Der blev han genfødt. Og han taler nu om The attention switch  som den metode vi alle skal bruge, for at skabe gode relationer. Selv var han et totalt livsfyrværkeri - og den sidste der gik hjem fra festen :D
 
Til din 2016-plan: Det handler om ægte opmærksomhed. Lav, tænk, mærk dine mål med fuld attention hele vejen rundt og se så hvad der sker: Er det du har skrevet ned virkelig noget du ønsker, eller er det bare noget du synes du skal opnå? Er det bogstaveligt talt noget, du har lyst til at kaste glimmer over? Hvis ikke, så overvej dem lige igen og se, om der er andet du gerne vil, som du hellere vil kaste glimmer over.
 
ARGGHHH - ALT DET VÆRSTE! MEN....
Vi har alle vores skygger - og en af mine helt store er sådan en Anthony Robbins-amerikanertype, der får alle til at rejse sig og stå og råbe "I am a leader!!!" (hvilket er lidt underligt, for når 1000 mennesker gør det samme på samme tid fordi en eller anden på en scene fortæller dem, at det er det, de skal gøre, er de så virkelig en leder?!)
 
Sådan en type er Darren Hardy. Og jeg sad med armene over kors og afvisning i blikket...de første 7 minutter. For han står for alt det jeg virkelig ikke bryder mig om. Troede jeg. Han får ikke folk til at kramme (!) men han vil have os alle til at tænke STORT (i min verden behøver alt ikke at være stort, bare det er godt), og han fremturer med, at vi alle bare er vores egne største forhindringer, fordi vi ikke tror nok på os selv, og hvis vi bare lige gør xyz, SÅ har vi succes på alle fronter osv. Sådan en type, der får alt til at lyde alt for enkelt - og især hvis man lige køber hans kursus. Og hans bog. Og hans videoer. Og... 
 
Darren Hardy er alt det - og tænk, jeg endte med at overgive mig totalt til ham! For det virker. Eller måske er det mere rigtigt at sige, at  han virker! Faktisk endte han med at være den af de mange talere, der både fik mig til at se alle hans slides igennem, høre hans lydbog og nu har jeg også abonneret på hans "220 dages gode råd" kaldet Darren Daily som har en virkelig høj kvalitet. Det er altid spændende at blive udfordret på sine fordomme :-)
 
Til din 2016-plan: Lav en taknemmelighedsdagbog. Darren har en ret rørende historie om hvordan en af hans venner hele tiden brokkede sig over sin kone, som Darren selv fandt ret skøn. Darren besluttede sig derfor for at lave en dagbog, hvor han hver dag skrev noget han var sin kone taknemmelig for. Efter et år fik hun den i gave - og så brød tårerne og kærligheden ellers endnu mere ud (og så fortæller han - for hans "type" fornægter sig jo ikke! - "Jeg havde ellers lige foræret hende en BMW!") Taknemmelighed virker. Det er videnskabeligt bevist, at man får et bedre liv med mere overskud ved at have fokus på de ting, som man er taknemmelig for. 
 
I 3 uger har jeg gået og arbejdet med min egen 2016-plan og jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke ville tage adgangsbåndet af, før jeg var helt færdig med den. Jeg har også lovet mig selv en anden ting:
 
At jeg ikke piller ved den før næste år efter 2016-konferencen!
 
Jeg har nemlig en tilbøjelighed til at lave mange gode planer - som jeg hele tiden justerer og laver om på, fordi jeg er sådan lidt strategi-nørdet og synes det er sjovt og spændende at lave planer. Det dur bare ikke, for nogle gange bruger jeg mere tid på at lave dem end på at udføre dem. Og det smarte ved strategiplaner er jo, at man tager nogle overordnede beslutninger og SÅ behøver man ikke bruge mere tid på tvivl og overvejelser, men kan i stedet gå ud og forandre verden...
 
I år gæstede også super sympatiske Michael Neill, energiske Eric Edmeades og seje JudyMay Murphy og ikke mindst vores egen lokale Hennning Daverne, der kan lære alle at meditere.
 
Det er faktisk lidt underligt.
 
Igennem 3 fulde dage sad jeg og lyttede og lyttede og tog ind - og jeg blev ikke træt. For på trods af min indledende skepsis må jeg bare erkende, at det var fantastisk! Og derfor har jeg også købt billet til næste år  - det sker 11-13. november 2016. Til næste når hedder det slet og ret The Event!
  
Er du blevet tændt på det, er der lige nu mange penge at spare indtil den 15. december - og du kan købe billetter her. Dobbelt op på sparekontoen: Hvis I er to, der gerne vil afsted sammen, så er der endnu flere penge at spare!
 
I mit næste nyhedsbrev får du mulighed for at vinde hele Annika Bengtson serien. Stay tuned!
 
Og husk at stemme i dag. Demokrati er ikke en selvfølgelighed - det er et privilegium, vi alle skal tage vare på, så derfor skal vi altid stemme til et valg. Selv når vi ikke ved, hvad vi egentlig skal stemme på. Hvis du har det sådan, er du bestemt ikke den eneste! Godt valg :-)
 
Kærlig hilsen og (næsten) god weekend
Emilia
 
PS: Den 9. marts kommer vi til Århus med foredraget Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital. Og Thomas vil holde et indlæg om personligt lederskab. Du kan melde dig til her
 
PS: Har du mere brug for en peptalk som fx Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital eller et bredt foredrag som Farvel succestyranni. Og goddag til bidrag og relationer ind i virksomheden eller til en konference, så kan du booke mig til det foredrag, der passer dig bedst. Tjek dem ud her eller send mig gerne en mail herfra 

AKTUELLE ARTIKLER & TV

Kvinder og sko hænger sammen som....kvinder og sko! DR K's populære sereie om dette uødelige (og for mænd ofte uforståelige emne) er slut, men fortvivl ikke: De ligger alle sammen på nettet! God fornøjelse!  
 
3 kvinder fortæller til Alt for Damerne, hvad de har lært efter at de blev 40 år. Lola Jensen og Andrea Larsson er de to andre. Et af mine svar er: At det største privilegium er at få lov til at elske
 
Har du en bestyrelsespost? Andet end som frivillig i en organisation? Så er du med på den nye trend, hvor noget af det mest hippe man kan have, er en fuldbyrdet betalt bestyrelsespost.

At det indenfor relativt få år er blevet så prestigiøst, afspejler på mange måder en af de kerneværdier, der præger vores samfund i dag: Multibidrag. Hele den måde vi er i gang med at indrette verden på, handler om at være synlig og bidragende på mange forskellige platforme, så vi hver især kan sprede vores viden og samle den i nye former på tværs af traditionelle skel og i forskellige typer af fællesskaber, for at skabe nye indsigter og i sidste ende skabe nye markeder.

En bestyrelsespost er i den sammenhæng et helt perfekt match! Du influerer på et begrænset antal møder om året...læs videre her

 

POP OP TIL HJERNEN

Formål er SÅ oppe og det kan godt give nogle sved på overlæben. Emilie Wapnick tager livtag med forestillinge og introducerer et nyt begreb: Multipotentialites! Talen er vidunderlig - glæd dig!
Frameld dig denne e-mail-liste