Se dette nyhedsbrev i en browser

Når fredagsgaven bliver til tirsdagsfrustration


I fredags gjorde jeg noget, jeg aldrig har gjort før - nemlig inviterede til gratis foredrag. Jeg var ret spændt på at se, hvordan det ville blive modtaget. Det føles jo lidt pinligt, hvis man forsøger at give noget væk, og ingen rigtig vil have det. 

På under en time var der "udsolgt".

Sikke en glæde :-) Desværre er den ikke entydig, for det viste sig, at it-systemet ikke kunne følge med. Derfor var der flere af jer der oplevede at blive tilmeldt, og i løbet af ugen få en mail om, at I alligevel ikke var meldt til. 

Det beklager jeg dybt!

Vi har de seneste dage arbejdet på at skabe lidt mere plads, så flere af jer kunne komme med og det er lykkedes os. Alligevel er der lige nu over 50 på venteliste og hvis du er en af dem, får du direkte besked, hvis du får en plads. Ligesom med tilmeldingerne, går dette også efter først-til-mølle princippet.   

Vi har samtidig fået mange opfordringer til at holde et foredrag mere i København, hvilket vi nu arbejder på. Hvornår det bliver, kommer du til at høre nærmere om via mit nyhedsbrev.

Til gengæld er det med stor glæde at jeg kan meddele, at vi allerede nu har fundet en dato for Århus - det bliver den 29. oktober!

Jeg vil holde foredraget om erotisk kapital, Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital. Og Thomas Rex vil samme aften give et foredrag om personligt lederskab. Du får altså to foredrag samme aften for et foredrags pris. At det var gratis denne gang var nemlig noget helt særligt, og derfor kommer det både i Århus og i København til at koste kr. 250 per person. Når vi har fundet et sted at holde det, sender vi et link ud hvor du kan tilmelde dig.

Jeg håber vi ses.
Kærlig hilsen og god weekend

Emilia

PS: Er du nysgerrig på de (meget) unges adfærd? Så vil jeg anbefale denne konference Ikids, som PEJ-gruppen står for. Jeg kommer selv for at blive klogere, så måske ses vi?

PPS: Er du vild med D-A-D, Inside the Whale, Djämes Braun eller Birthe Kjær? Og vil du ha' dem til 100 kroner? Så skal du skynde dig at bestille billetter her Det er Jyske Bank Boxen i Herning der holder 5 års fødselsdag, og det bliver fejret med 3 ret fantastiske arrangementer. Jeg skal ind og se Jesper B om lørdagen - ses vi?

The Obamas er nok det par i verden, der har mest af alting på én gang. Og man kan ikke engang blive rigtig misundelig på dem, fordi de virker så utrolig sympatiske. Hvorfor? Fordi de begge to oser af erotisk kapital!

KALENDER: ÅBNE FOREDRAG



24.9 / Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital i København med Speakers Club (Udsolgt)

30.9 / I dag er en god dag! Key-note speaker på Træfpunkt, Årets HR-messe i Øksnehallen i Power Corner kl. 13.30-14.00

29.10 / Bliv rig, magtfuld og elsket med erotisk kapital i Århus (mere info følger)

24.11 / I dag er en god dag! sammen med Speakers Club i København 

26.11 / I dag er en god dag sammen med Speakers Club i Århus

Frameld dig denne e-mail-liste