Se dette nyhedsbrev i en browser

Nu er det jo fredag....



Vil du have mere gennemslagskraft?
Vil du anses for at være mere ærlig og kompetent?
Vil du have lettere ved at finde venner, få job og blive gift
(hvis du ikke allerede er det, forstås!)?
Vil du tjene 15 procent mere end gennemsnittet?

Så skal du dyrke din erotiske kapital!


Hvordan gør du det? Se, det er her fredagsgaven kommer ind! For første gang nogensinde i verdenshistorien (intet mindre!) inviterer jeg til gratis foredrag, hvor du kan høre om hvad du skal gøre, hvis du vil blive smækfuld af erotisk kapital. Eller bare "EK" blandt venner. 

Den 24. september kl. 17 - 20 i København

er du velkommen til at møde op og grine, nikke, blive klogere og mere uimodståelig, når du hører hvordan vi kan gøre hverdagen sjovere, mere spændende og især mere social ved at dele mere og bedre ud af os selv. Det handler om at smide tabuerne og i stedet dyrke de 6 elementer, der udgør dette nye interessante begreb, som går sin sejrsgang over hele verden. Og ja, det er for både mænd og kvinder!

Vil du med? Gratis altså! Så meld dig (og din ven, kollega, partner, hemmelige elsker) til her  Og som i alt andet i livet, er der begrænsede pladser, så det gør ikke noget, at du skynder dig.

Men det er ikke alt. Der er mere fredagsgave til dig! 


Hvis du kender TED.com er du allerede på sporet.

For den aften får du også en mini-bid af årets fedeste konference, Elevate 2015. Som faktisk ikke har noget som helst at gøre med TED (!) men som vil give dig samme slags oplevelse (og det er naturligvis derfor, at jeg nævner det...). Elevate 2015 er tre fulde dage fyldt med inspiration fra nogle af verdens mest inspirerende mennesker. Tre af dem er Michael Neill (en af verdens ledende coaches), Eric Edmeades (en af verdens ledende business- og marketing mentors) og Marianne Williamson (hende med citatet: Når du lader dit eget lys skinne, lader du inddirekte andre gøre det samme! som Nelson Mandela ofte fejlagtigt bliver krediteret).

Der kommer mange flere til at inspirere os i løbet af de tre dage og Thomas Rex, som er manden bag denne november-konference, som efterhånden er ved at være den mest kendte i hele Norden, vil efter mig give dig en "lyn-Elevate" som kan give dig endnu mere at gå hjem med. Læs om konferencens forskellige pakker. Foreløbig er der næsten 700 tilmeldt. Jeg er en af dem!

Men altså: Først og fremmest gælder det hvordan du kan blive fuldstændig og aldeles vidunderlig og charmerende den 24. september, hvor jeg håber, at vi bliver rigtig mange, der får lejlighed til at grine sammen og pakke salen med erotisk kapital! Få din fredagsgave  ved at melde dig til.  Alle er velkomne!

Jeg glæder mig til at se dig :-)

Kærlig hilsen (ja, jeg burde vel have skrevet erotisk hilsen for at blive i terminologien, men det bliver altså lige lidt for...ja, bare ikke passende, vel?) 
Emilia


POPCORN TIL HJERNEN


Hun ville bare være sjov. Men så tog en af hendes få følgere og re-tweetede hendes bemærkning, og pludselig var hun verdens mest hadede racist. Se denne vildt rørende og meget medmenneskelige TED-talk, som får dig til at tænke dig om en ekstra gang, inden du kaster lort på andres sociale media ups'er.
Frameld dig denne e-mail-liste