Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 2, nr. 7

KÆRE LÆSER

Hvilke af de tre vigtigste egenskaber til at være på fremtidens AAA-hold har du? Den nye generation af unge indtager snart verden og derfor skal du være toptunet på din CYS-kapital. Læs månedens tema og find din fremtidsparathed.
De unge har aldrig mobilen på lyd – fordi de altid er på! Læs gæsteskribent Søren Schultz oplysende indlæg om hvem de unge er og læs hans bog Årgang 2012.
Julefrokosterne ligger på lur, så gør dig skarp og underholdende med det sociale samleje, dame (ja, dame!) og samrealisering – alt sammen noget de unge dyrker til overmål.
Vil du være ung igen? Så bliv usikker og nysgerrig igen! Tjek månedens øvelse ud her
Læs min kronik i Børsen om det cykliske princip
Har du teenagere eller unge i din familie, som trænger til indsigt og udvikling? Så kig nærmere på Young Role Academy på www.mindjuice.dk eller True North på http://nicolaimoltke-leth.dk/true-north/

TEMA: HVOR CYS’ET ER DU?

  Hvilke af de tre vigtigste egenskaber ejer du, som bliver helt nødvendige at mestre, når de unge om få år er med til at tegne verden? Og hvilke mangler du at træne, for at du kan føle dig hjemme i fremtiden, og ikke bare som den kiksede slægtning fra det yderste udkantsdanmark på et medlidenhedsbesøg? CYS dig selv – eller med andre ord: Centrer dig selv, balancer mellem Yin/Yang og vær Social.

GÆSTESKRIBENT

Hvorfor sætter din mobiltelefon på lydløs?
Hvis du, kære læser, er født senest i slutningen af 80'erne, og opfører dig nogenlunde som resten af din egen eller ældre generationer, vil du nok svare, at det gør du for ikke at forstyrre. Ligesom langt de fleste moderne mennesker har du nemlig mobilen med overalt, også til møder og i biografen. Derfor sætter du som et velopdragent menneske telefonen på lydløs: så den ikke forstyrrer dig selv og alle andre i nærheden.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Julefrokosterne ligger på lur, så gør dig skarp inden snapsen gør dig slap og underhold med ordene det sociale samleje, dame (ja, dame!) og samrealisering. +1 er det ord, som selv Gaddafi kendte, men som altså lige gik dine ører forbi ... (her er Victoria Abril – en spansk dame med talent og temperement!)

RYST POSEN: VÆR UNG IGEN

Vil du udfordres?
Vil du lære dig selv bedre at kende i den sociale sfære?
Så får du en øvelse her, som du kan lave. Nemlig at være usikker og nysgerrig igen...

AKTUELLE ARTIKLER

Læs min seneste kronik om det cykliske princip for Børsen-folket
Frameld dig denne e-mail-liste