Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 2, nr. 6

KÆRE LÆSER

Det cykliske princip og multimennesket er fremtiden. Læs ugens tema. Det er op til dig selv, hvilken personlig karma du får – det handler om at være til stede i dit liv. Gæsteskribenterne er Sofia Manning og Christian Stadil. Nu starter receptionerne igen og du kan underholde med sbooting up, emotionel kapital og antitrenden negativitet. Hvornår har du sidst lavet ingenting? Øv dig! Læs om Danmarks dødsgrænse – kronik i Jyllandsposten.

TEMA: 2015 CYKLISK OG MULTI

  
Fremtidens idealer, værdier og adfærd kommer til at kredse om to ting: 1. Det cykliske princip som kontrast til det lineære, som vi har dyrket siden industrialiseringen for alvor slog igennem. Og 2. Forestillingen om multimennesket, som forstår at balancere mellem en hel skuffe af paradokser.  Førstnævnte er copycat af naturen og baseret på 4,5 milliards evolution, så mon ikke det er til at finde god gratis inspiration ved at smutte en tur i skoven med en naturvejleder? Sidstnævnte er det hele menneske i en 2.0 udgave, hvor de mange paradokser man indeholder, tilsammen udgør en kerne af liv og udvikling.
Læs om fremtidens IVAN; dvs dens idealer, værdier, adfærd og de normer, du kan følge eller bryde for at leve DIT liv. Og find ud af hvorfor multimennesket er et resultat af den cykliske tankegang!

GÆSTESKRIBENT

Livet er en fest – og DU er inviteret!
Det er så vigtigt at slippe drømmene løs. At leve det bedste liv, vi overhovedet kan finde ud af at leve. At blive ved med at udvikle sig gennem hele livet. Men samtidig er vi mennesker af kød og blod, som har jordnære ambitioner og længsler. Så det, vi gerne vil, er at finde en måde at leve et liv på, der både indeholder den gode, meningsfyldte hverdag med plads til fest og mulighed for at vokse og udvikle os. Det skal være muligt at arbejde med sin personlige udvikling, samtidig med at vi nyder livet. Du er inviteret med til livets fest, men du skal deltage aktivt.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Har du problemer med at bryde isen til receptionen? Så smid ordene booting up, emotionel kapital og antitrenden negativitet/pessimisme i drinksglasset , og se hvad det sætter gang i. +1 er det ord, som også Thorning (nu med titel af kongelig undersøger) kender, men som altså lige gik dine ører forbi ...

RYST POSEN: DO ANYTHING DAY

Vil du udfordres? Vil du lære dig selv bedre at kende i den sociale sfære?
Så får du en øvelse her, som du kan lave.
Hvor mange mennesker kender du, der ikke har en kalender? Èn hvis du er heldig! For det er virkelig usædvanligt i det travle samfund vi lever i, at kunne komme igennem en dag eller en uge, uden at have skrevet aftaler og opgaver ned, så man ikke glemmer dem.

AKTUELLE ARTIKLER

Danmark har over 2 mio på overførselsindkomst. Vi har passeret den menneskelige dødsgrænse. Læs mere i min kronik i Jyllandsposten.
Frameld dig denne e-mail-liste