Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 2, nr. 1

KÆRE LÆSER

Tjek om du er 2011 + 9 klar: Er du en primasket, neonomade, bonusborger, globalist – eller ingen af dem? Temaet er et farvel til klynkekriseri og i stedet et blik på fremtidens livsformer. Læs her.
Du kan også være en sandwichkvinde – klemt mellem to generationer. Gæsteskribenten er Ældresagens Poul Dahl Hede, der lancerer det geniale familieuniverset.dk som jeg er talskvinde for. Læs her.
2011’s første receptionsord er tillid (ja, tillid! Find ud hvorfor), geosocialitet og zerowaste design.
Skal 2011 være dit bedste år nogensinde? Se månedens øvelse her.
Her link til min seneste kronik i Jyllandsposten Som mor og far, så børn?
og her kan du læse mit indlæg om primetimekvinder i B.T.

TEMA: BONUSBORGERNE OG DE TRE ANDRE

Hvordan placerer du dig selv i verden, så dine grænser gør dig grænseløs på den fede måde? Og har du tænkt over forskellen på afgrænset (yt!!) og omgrænset (fremtiden)? Tjek hvilken livsform du er: Primasket, neonomade, bonusborger eller globalist – og gør 2011 til dit bedste og mest grænseopdagende år nogensinde!

Valgår. Pyh – træk vejret langsomt gennem blå og rød karma og stem fri af gamle overbevisninger, for at se verden på ny. 2011 er året, hvor vi gør op med den økonomiske dommedag og beslutter os for, at krisen er so old Europe. I stedet vælger vi at forfølge de idealer og værdier, der skal bringe os ud på evolutionens jagtmarker og placere os sikkert, meningsfuldt og lunt i den globale fremtid. Hver af de fire kommende livsformer bidrager på hver deres måde til at placere os aktivt i verdens fremtid – hvis vi vil!

GÆSTESKRIBENT

Ældresagen har lige lanceret en ny portal, der hjælper familierne med at have overblik over den hjælp, som deres ældre pårørende har brug for. Det er genialt - især for de kvinder, der ofte står med hele ansvaret..... Læs Poul Dahl Hede’s indlæg her.

3+1 TIL RECEPTIONEN

Har du problemer med at bryde isen til receptionen? Så smid ordene tillid, geosocialitet og zerowaste design i januar-alkoholfri-juicen, og se hvad det sætter gang i. +1 er det ord, som selv Lene Espersen kender, men som altså lige gik dine ører forbi … Læs her.

RYST POSEN

Hvert nytår beslutter jeg mig for, at mit næste år skal være mit bedste år nogensinde. Alt andet ville jo egentligt være dumt! Og jeg vil invitere dig til at gøre det samme – se hvordan i  Ryst Posen.

AKTUELLE ARTIKLER

Her link til min seneste kronik i Jyllandsposten Som mor og far, så børn?
og her kan du læse mit indlæg om primetimekvinder i B.T.
Frameld dig denne e-mail-liste