Skilsmisseskammen skader ikke de voksne mest Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

3 MÅNEDER BAGUD

 
Så gik der lige 3 måneder fra at jeg ville dele min rejse til Skotland i juli måned til at vi nu er i oktober 🙈 Men selvom det jo ikke længere er så aktuelt, er vi til gengæld tættere på din næste sommerferie, hvor du måske så får lyst til at tage til Skotland og derfor er det jo bare så meget smartere, at du først får info nu 😇
 
Som kommer lige om lidt.
 
For i mellemtiden har jeg også skrevet om hvordan flatagers definerer den nye verden (super fedt begreb, som jeg læste om på nettet) og som mange reagerede på, da jeg kom med min kommentar i Berlingske. Der er link til den længere nede. Og den handler faktisk også om min tur til Skotland.
 
Og jeg har ligeledes forholdt mig til skilsmisseskammen, som der desværre stadig dyrkes i vores samfund og som ikke kommer nogen til gode. Og slet slet ikke børnene. Det kan du også læse om nedenfor.
 
Min sidste Berlingske kommentar handler om, hvad VI kan lære af studenterne. Den skrev jeg fordi medierne flød over med gode til studenterne og jeg tænkte, at vi måske hellere skal lære noget af dem - de er jo i den grad vores fremtid.
 
Tilbage til kiltenes land.
 
Først får du lige et link til alle de stories jeg lavede på instagram undervejs
 
 
Billedet du kan se ovenfor er Glenfinnan viadukten, også kendt som Harry Potter toget viadukten. For ja, den findes i virkeligheden og ja, den er også lige så smuk, som jeg havde drømt om.
 
Jeg besøgte den som en af de sidste ting inden jeg tog hjem igen og fik både set toget, der kørte over den, og kom også tættere på og var helt henne ved søjlerne/pillerne. Helt klart et besøg værd.
 
Hvorfor det blev Skotland ved jeg faktisk ikke. Andet end at der ikke rigtig var noget alternativ, når jeg tænkte på, hvad jeg havde lyst til. Det viste sig at være meget besværligt at få Tintin med, og faktisk endte det med, at jeg blev nødt til at købe en ny bil for overhovedet at kunne komme afsted, og derfor tænkte jeg flere gange: Kan jeg ikke bare køre ned i Alperne? Men nej. Det skulle være Skotland og så bed jeg i det sure administrative æble og fik fikset det hele.
 
I min instahighlights kan du se, hvordan vi kom til UK med toget under kanalen, hvordan mit første stop blev Cambridge, hvordan min første nat i England var mildest talt skuffende og hvordan Edinburg var lige så smuk og magisk, som jeg huskede den. Outlander var også med mig i de første dage efter hovedstaden, og derfra gik det en masse steder hen, jeg ikke anede fandtes.
 
For det var nemlig det mest magiske ved denne tur: At jeg intet havde planlagt - og at jeg oplevede alt det, jeg havde drømt om. Ogderfor gik intet som planlagt - hurra!
 
Jeg har lidt for længe levet meget disciplineret uden plads til særligt mange spontane oplevelser og derfor var mit ønske med rejsen, at jeg netop skulle komme i kontakt med min lyst og intuition igen - og det kom jeg! Mødte en masse spændende mennesker, besøgte et væld at smukke steder og blev så mæt af oplevelser, at det jeg troede ville tage 3-4 uger endte med kun at tage 14 dage. 
 
Til sidst kunne jeg ikke tage mere skønhed ind - og derfor kørte jeg hjem før jeg havde troet, at jeg ville.
 
MEN... jeg kan kun på det varmeste anbefale engang at give dig selv den oplevelse det er at tage afsted ALENE og UDEN PLANER og så se, hvad der viser sig. Hvis du altså giver dig selv fri til at følge det, der opstår og giver dig spontan lyst.
 
Jeg lærte i hvert fald en masse om mig selv - fx at jeg både har mere styr på de kedelige administrative ting, der skal på plads (det kom faktisk som en stor overraskelse), at jeg synes det er super hyggeligt at tale med fremmede når jeg ikke har travlt, at jeg stadig godt kan lide haggis, at jeg nogle gange ikke gider at vandre, men hellere bare vil køre igennem grønne landskaber, at jeg bestemt ikke altid kan gennemskue hvordan et hotel egentlig er, når jeg tjekker det på nettet (shit, havde to ret lortede oplevelser med det) og at jeg synes det var sjovt at være på en guidet Harry Potter tour - uden børn!
 
Håber du finder inspi i min stories og selv kommer afsted en dag :) 
 
 
Katrine Diez bog om sig selv står i kontrast til Hanne-Vibeke Holst 25 års jubilæum på sin feministiske selvbiografi. Er det en generationsforskel – eller handler det om mennesket bag? 
 
Den 1. oktober udkom Katrine Diez selvbiografi og samme dag interviewede jeg Hanne-Vibeke Holst på en stor konference om generationer. Begge kvinder har opnået at være på forsiden adskillige gange om samme emne, nemlig om kvinders rolle og værdi i samfundet, men har valgt at have to meget forskellige tilgange til hvordan de bruger sig selv i den dagsorden.  
 
At Hanne-Vibeke Holst lukker konferencen er naturligvis ikke tilfældigt, for hun har været med til at sætte den skandinaviske kønsdagsorden i flere generationer og i år har hun oven i købet 25 års jubilæum på ”Min mosters migræne”. Bogen tager udgangspunkt i den kendte franske feminist Simone de Beauvoirs udtalelse: Man ikke fødes som kvinde, man bliver det. Hvilken slags kvinde man har mulighed for at blive i 1999 er omdrejningspunktet i den bog, der åbenlyst stadig er relevant – især når den sættes overfor Diez bog, der altså er udkommet 25 år senere.  
 
For hvilken kvinde har man mulighed for at blive nu i 2024?  
 
 
I princippet kan kvinder i dag blive til hvad som helst. Og Diez valgte ifølge hendes egen bog at bruge sin krop og sit udseende til at skabe opmærksomhed om sine holdninger og refererer netop til Beauvoir. På den måde læner hun sig ind i feminismens fjerde bølge, der bla. taler ind i retten til at kvinder kan bruge deres krop og seksualitet som de selv ønsker uden at skulle blive stigmatiseret socialt. Det viste sig så at give adgang til hendes drømmekarriere, som fx klummeskribent i nærværende avis. Men det er jo ikke kun hendes krop, der giver adgangen; det er også hendes holdninger til hendes egen krop, feminisme, litteratur, samfund mm, og måske er det især kombinationen af disse to elementer, der giver hende tusindvis af følgere på de sociale medier og massiv opmærksomhed. Holdninger der er meget lidt jante-agtige og derfor måske satte ekstra skub i hendes plagiatsag, hvor hun jo blev udsat for langt større fordømmelse end hendes mandlige og samtidige modstykke, Lasse Skytt, der ikke bare plagierede massivt, men også opfandt kilder mm. Diez bog handler mest om hende og noget om hendes to kendte...
 
Læs videre her 
 
Nedenfor er der flere kommentarer og andet interview-gøjl plus en meeeeget lang liste over anbefalinger, for nu er det jo noget tid siden sidst. Og jeg har ikke taget alle med, for så ville du få en OD af det. De kommer i næste nyhedsbrev. Omend jeg liiiige vil anbefale dig at se "Nobody wants this" hvis du har brug for en god love-story-serie 🥰❤️
 
Kig her instagram og bare generelt kan du også kigge her facebook eller linkedin.
 
Rigtig god efterårsferie 🍂🍁🌞😎⛱️ 
Emilia
 
P.S: Du kan få 10% rabat på køb af Generationen der skal redde verden... med lidt hjælp fra os andre eved at skrive koden "generationz" på dette link
 

✨Milles memes✨

Endnu ✨sommerferie season✨ er fløjet afsted og vi er landet på et vådt sted midt i efterået. Alligevl vil jeg  gerne komme med et uddrag af min sommer. Let's recap: Jeg har nemlig lidt af solskam... Og solskam kan sammenlignes lidt med dårlig samvittighed blandet med fomo og drys af instant behov for introvert tid. Denne meme synes jeg visualiserer ret godt den dårlige samvittighed, der kan snige sig ind på en solrig dag...
 
Når solen skinner, så er det nærmest en selvfølge at vi skal ud og nyde den, meeen det er bare ikke fedt alle dage, at traske rundt i solrige København blandt aperoldrikkende solkonger og tekno-spillende-picnicglade-GoBoat fans. Nogen dage, men ikke alle dage :) Derfor har har jeg været ttil at finde som Angela Merkel version 2, på udvalgte sommerdage med ☀️solskam☀️
 

Aktuel presse

Beskrivelse: Katrine Diez bog om sig selv står i kontrast til Hanne-Vibeke Holst 25 års jubilæum på sin feministiske selvbiografi. Er det en generationsforskel – eller handler det om mennesket bag?
 
Beskrivelse: Flat age er et nyt begreb, som italesætter især generation X’s liv efter at børnene er flyttet. Det er et opgør med forestillingen om det midaldrende som en skyggetilværelse og i stedet en ny måde at leve ungdomskulturen ud på. Bare endnu friere end ungdommen selv.
 
Beskrivelse: Et højt konfliktniveau mellem forældrene er, hvad der skader børnene i en skilsmisse. Ikke selve skilsmissen. Men omverdens påførte skam skader også dybt. Derfor er Isabella Arendt både galt afmarcheret og ukærligt nedladende, når hun gør forældrenes brud forkert.
 
Beskrivelse: Uffe Lyngaae, stifter af kommunikationsbureauet Publico, har efter mere end 20 år smidt håndklædet i ringen og fyret sig selv som personaleleder. Han oplever, at hans ledelsesstil ikke kan leve op til den unge generations krav og forventninger. Eksperter giver ham helt ret. 
 
Beskrivelse: Kommentaren handler om at ældre bør vende rådgivningen om og lære af de unge studenter. De unge er allerede bevidste om vigtigheden af god work-life balance, respektfulde arbejdsrelationer, autenticitet, diversitet og inklusion. De forventer ordentlige arbejdsvilkår, vil være involveret i beslutninger, værdsætter ældres erfaring, men afviser undertrykkende hierarkier. I stedet for at give dem råd baseret på vores erfaringer, bør vi lytte til dem og forstå fremtidens krav og værdier gennem deres perspektiv.
 
Beskrivelse:  Vi taler meget om betydningen af gode, nære venskaber, og det bliver mere og mere tydeligt, at de både har betydning for længden og kvaliteten af vores liv. Men hvad gør du, hvis du ikke er omgivet af venner, og er nye relationer overhovedet den bedste løsning på ensomhedsfølelser? 
 
Beskrivelse: Kultursociologen Emilia van Hauen er nået frem til den konklusion, at kvinder er trætte af mandens blik. Nu kigger vi i stedet på os selv med egne øjne, og det er med til at ændre skønhedsidealerne, mener hun. 
 
 
Beskrivelse:  Nye ungegenerationer gør i øjeblikket deres indtog på arbejdsmarkedet med andre prioriteter og forventninger til arbejdslivet, og det stiller nye krav til den moderne organisation, mener kultursociolog og forfatter Emilia van Hauen. 
  
Beskrivelse: Hvordan får vi som forældre en god relation til vores teenagere i generation Z, og hvad kan vi lære af dem? Det sætter vi fokus på i denne særudgave af DrugRebels' podcast, hvor Emilia van Hauen giver input og inspiration til en god og ærlig relation, der kan skabe grobund for de vigtige samtaler mellem forældre og teenagere.
 
 
FOTO: Outlander

Pop op til hjernen

Inspiration til dig fra en verden fuld af vidundere. Og jeg har kun dem med, som jeg synes er fede, sjove, gode, cool eller bare værd at anbefale. 
 
  
Serier & film
 
IMDb rating: 8.1/10
Beskrivelse: Only Murders In The Building følger tre fremmede, der deler en besættelse af true crime, og som pludselig bliver en del af en sag, da de efterforsker en nabos mystiske dødsfald i deres opgang i New York City.
EH: Den bliver faktisk ved med at være god, meeen jeg er ikke sikker på, at jeg synes deres nye idé om de tre skygger til hovedrollerne fungerer.
 
IMDb rating: 7.5/10
Beskrivelse: "Kaos" er en Netflix-serie, der dramatiserer den græske mytologi. Mens spliden hersker på Olympen, og den almægtige Zeus bliver paranoid, er tre dødelige forudbestemt til at ændre menneskehedens fremtid. Jeff Goldblum fører an i denne moderne vinkling af græsk mytologi der blander elementer af drama, thriller og fantasy. 
EH: Ret sjov idé, der føres flot ud i livet og Goldblum er genial. Plus at man bliver klog på den græske mytologi. 
 
IMDb rating: 6.8/10
Beskrivelse: I den nye sæson af "Emily in Paris" fortsætter Emily med at navigere i sit liv i Paris, hvor hun jonglerer mellem sit job i marketing, venskaber og romantiske relationer. Sæsonen udforsker de udfordringer, hun står overfor i sin karriere, herunder konkurrence på arbejdet og kulturelle misforståelser. Derudover dykker den ind i hendes forhold til Gabriel, Camille og nye karakterer, der tilføjer drama og komedie til historien. Som altid er der fokus på mode, mad og den franske livsstil. 
EH: Fin til når man ikke orker andet end at blive underholdt, og heldigvis har Emily fået flere tænder.
 
IMDb rating: 8.1/10
Beskrivelse: En agnostisk sexpodcaster og en nyligt single rabbiner forelsker sig, men kan deres forhold klare deres vildt forskellige liv og familierne, der blander sig?
EH: Virkelig virkelig god serie med så lidt forudsigeligt i sig at den hele tiden er interessant.
 
IMDb rating: 7.8/10
Beskrivelse:Bryan Mills, en tidligere CIA-agent, må bruge sine særlige færdigheder til at redde sin datter, Kim, som er blevet kidnappet i Paris af en menneskehandelsring. Mills går på en intens jagt gennem Paris, mens han kæmper mod kriminelle for at finde og redde sin datter.
EH: Jeg ved det, den er jo tussegammel, men havde brug for en effektiv fart-film og den leverede varen. Men spring de to næste over... 
 
IMDb rating: 7.4/10
Beskrivelse: Serien følger livet for to nære veninder, Maggie og Birdy, der navigerer kærlighed, venskab og karriere i 20'erne. Handlingen er centreret omkring deres liv i London i 2012, hvor de oplever alt fra romantiske fiaskoer til intense venskabelige op- og nedture. Serien skildrer udfordringerne ved at blive voksen og den forvirring og glæde, der følger med at finde sin vej i livet.
EH: Meget fin serie om ungdom.
 
IMDb rating: 7.2/10
Beskrivelse:  Den handler om de to journalister fra The New York Times, Megan Twohey og Jodi Kantor, som afslørede Harvey Weinsteins mangeårige seksuelle overgreb i Hollywood. Denne undersøgelse førte til den verdensomspændende #MeToo-bevægelse. Filmen fokuserer på de udfordringer, de to journalister står overfor, da de arbejder for at få kvinder til at stå frem og dele deres historier, trods frygt og tavshedsklausuler.
EH: Virkelig interessant og god dramatisering af et vigtigt hændelsesforløb. Slutter lige før det hele ramler og det ville jeg også gerne se.
  
IMDb rating: 7.2/10
Beskrivelse: William er indehaver af en boghandel, og det er blot endnu en håbløs dag for vores ven, da filmstjernen Anna Scott træder ind i hans butik, og bogstaveligt talt vender op og ned på hans tilværelse!
EH: Har haft og har stadig et crush på romantiske film pt og denne var bedre end jeg huskede den.
 
IMDb rating: 9.2/10
Beskrivelse: Game of Thrones foregår i det fiktive rige Westeros og følger flere adelsfamilier, der kæmper om magten og retten til Jerntronen. Historien starter med konflikten mellem Stark-familien i nord og Lannister-familien i syd. Efter kong Robert Baratheons død opstår en voldsom borgerkrig, kendt som "Kongenes Krig", hvor flere karakterer erklærer sig som retmæssige arvinger til tronen.
EH: Tog sgu hele serien en gang til - så fedt at genbesøge universet, men mindre fedt end dengang den var ny
 
IMDb rating: 8.4/10
Beskrivelse: Denne storslåede fortælling er baseret på Diana Gabaldons populære romantiske fantasyromaner og handler om to elskende i hver sin tidsalder.
EH: Den så jeg (igen) som optakt til Skotlandsturen - men kun S1. Jeg ELSKER den!

HBO Max: Harry Potter filmene
IMDb rating: 8.4/10
Beskrivelse: Harry Potter-filmene, baseret på bøgerne af J.K. Rowling, handler om en ung dreng ved navn Harry Potter, der opdager, at han er en troldmand på sin 11-års fødselsdag. 

EH: Ja, ja, også forberedelse og undervejs.

Netflix: Cobra Kai - S6
IMDb rating: 8.5/10
Beskrivelse: Bitre fjender. Konkurrerende dojoer. Nyt blod. Daniel og Johnny genopliver gamle rivaliseringer i denne efterfølger til Karate Kid-filmene.

EH: Den er den mest overraskende serie, fordi den er god. Sidste sæson er i gang og jeg har set de første episoder af den og nu afventer vi i spænding afslutningen. 

Netflix: Frækkere end politiet tillader - Axel F
IMDb rating: 6.5/10
Beskrivelse: "Frækkere end politiet tillader" (originaltitel: "Beverly Hills Cop") er en amerikansk action-komediefilm fra 1984 med Eddie Murphy i hovedrollen som Axel Foley. Filmen handler om Axel Foley, en rapkæftet og gadesmart politimand fra Detroit, hvis bedste ven, Mikey Tandino, bliver myrdet. Mordet leder Axel til Beverly Hills, Californien, hvor han forsøger at opklare sin vens død på egen hånd. 

EH. Jeps, nostalgi. bedre end jeg huske den.

Amazon Prime: The idea of you
IMDb rating: 6.3/10
Beskrivelse: "The Idea of You" er en kommende romantisk drama film baseret på romanen af samme navn af Robinne Lee. Filmen handler om Sophie, en 40-årig fraskilt mor, som bliver uventet involveret i en romantisk affære med en meget yngre mand, Hayes Campbell, der er en international popstjerne og medlem af verdens største boyband. Sophie møder Hayes, da hun tager sin datter til en musikfestival.

EH: Der er en masse film/serier om kvinder der finder sammen med yngre mænd og denne er ikke dårlig. Faktisk har den flere overraskende elementer. 

Netflix: A family affair
IMDb rating: 5.4/10
Beskrivelse: Det eneste, der er værre end at være assistent for en krævende filmstjerne, som ikke tager dig alvorligt? At finde ud af, at han begærer din mor.

EH: Denne kvindemøderyngremand er tilgengæld noget dårligere...

Viaplay: Downton Abbey (film)
IMDb rating: 7.4/10
Beskrivelse: Crawley-familien drager på en storslået rejse til Sydfrankrig for at afdække mysteriet om det palæ, som enkegrevinden netop har arvet.

EH: Tænker du kan se et tema her - alt hvad der er på de tågede øer. Er virkelig vild med dette univers.

IMDb rating: 7.8/10
Beskrivelse: Krimiserien "Presumed Innocent" er baseret på Scott Turows roman af samme navn og centrerer sig om en retssag, hvor en anklager, Rusty Sabich, bliver anklaget for mordet på sin kollega og elskerinde, Carolyn Polhemus. Historien udfolder sig som en juridisk thriller, hvor Rusty må bevise sin uskyld, mens han navigerer gennem komplekse juridiske og personlige udfordringer.
EH: Er ikke blevet enig med mig selv om hvad jeg synes om den. Men bedre end den oldgamle film er den.
 
IMDb rating: 7.9/10
Beskrivelse: "Modern Love" på Amazon Prime er en antologiserie baseret på den populære New York Times-spalte af samme navn. Hver episode fortæller en selvstændig historie inspireret af virkelige personlige essays om kærlighed og menneskelige relationer. Serien udforsker forskellige aspekter af kærlighed og relationer, herunder romantisk kærlighed, platoniske venskaber, familieforhold og selvkærlighed.
EH: Hvis du stadig ikke har set den (og hørt podcasten og læst dem) SÅ GØR DET NU! 
 
Bøger, podcasts m.m.
 
Beskrivelse:"Outlander"-bogserien er en populær historisk fantasy-serie, der kombinerer elementer af tidrejse, romantik, og historiske begivenheder. Serien følger hovedpersonen Claire Beauchamp Randall, en sygeplejerske fra 1940'erne, der på mystisk vis bliver transporteret tilbage i tiden til 1740'ernes Skotland. Her møder hun Jamie Fraser, en skotsk højlands kriger, og deres liv flettes sammen gennem kærlighed, krig og politiske intriger.

Bog: Kvinden i shamanens krop -  Barbara Tedlock
Beskrivelse: "Kvinden i shamanens krop: Rejser til kvindelige healere og visdomsholdere" af Barbara Tedlock er en bog, der udforsker kvinders roller i shamanistiske traditioner over hele verden. Barbara Tedlock, som er antropolog og selv praktiserende shaman, trækker på både sin akademiske viden og personlige erfaringer for at give læseren et dybtgående indblik i kvindelig shamanisme.

Bog: Vi er magiske -  Jesper Westmark
Beskrivelse: "Vi er magiske" af Jesper Westmark er en bog, der handler om at finde og anvende den indre magi og kraft, som alle mennesker besidder. Jesper Westmark, som er coach, foredragsholder og forfatter, inviterer læserne til at opdage deres personlige potentiale og transformere deres liv gennem en dybere forståelse af sig selv og verden omkring dem.

Podcast: Verdens bedste film - Notting Hill med Mikael Rieks
Beskrivelse: Der er kærlighed i luften, efter at Nicolaj Kopernikus og producer samt romantiker Mikael Rieks har set romcom-filmen "Notting Hill" fra 1999 af Roger Michell. Vilde med gensynet, snakker Nicolaj og Mikael om, hvad der gør filmen til et genremæssigt mesterværk. Vært: Nicolaj Kopernikus. Gæst: Mikael Rieks. Redaktion: Olivia Keblovszki, Jens Malthe Næsby og Rune Born Schwartz. Produceret for DR af Munck Studios København.

Beskrivelse:Teaterstykket Arven (The Inheritance) handler om en gruppe homoseksuelle mænd i New York, der lever i efterdønningerne af AIDS-epidemien. Gennem to akter udforsker stykket emner som kærlighed, tab, samfund og arv på tværs af generationer. Historien er stærkt inspireret af E.M. Forsters roman Howard's End og reflekterer over, hvordan fortidens erfaringer kan forme nutidens liv. Stykket har modtaget stor ros for sin skildring af LGBTQ+-samfundets kamp og personlige relationer.
EH: Den VILDESTE teateroplevelse jeg NOGENSINDE har haft!! Hvis det bliver sat op igen, så bare KØB billetter. Uanset. Bare køb dem og se det.
 
 
Jeg har haft en fantastisk sommer med først en uge i Sverige på shamankursus. Så 14 dage i Skotland. Og så 14 dage i Italien ved Amalfi (jeg er på vej derned på billedet).
 

Kalender

I samarbejde med LearnX holder jeg flere heldags kurser i foråret og efteråret 2024 - både i Aarhus, Odense og København. 
  • 24. oktober 2024, København: Forelæsning på Folkeuniversitet
  • 3. december 2024, København: Sammen med LearnX, heldagskursus om generation Z
  • Flere Folkeunivsitet på vej - 3 stks faktisk, men de er ikke officielle endnu. Mere info kommer.

Book et foredrag

Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Forstå alle generationers særtræk, styrker og skyggeside og se, hvordan man kan omforme generationskløften til et generationsløft ved at se dynamikken mellem alle aldre som en gave fællesskabet har gavn af. 
 
Kvinder har altid været styret på deres skønhed, seksualitet og socialitet - og det har gjort kvinder ufrie og samfundet fattigere. Derfor er der brug for flere ustyrlige kvinder, der først og fremmest lader sig styre af sin egen lyst...til at leve deres liv, som de ønsker og til at bidrage med det, de synes er vigtigt.
Et skarpt og underholdende foredrag med mange interessante kvindehistorier om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og X
 
Og her kan du dele nyhedsbrevet med andre, hvis du tror de vil få glæde af det
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet