45 år efter gjorde jeg det Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

En dag kom min far hjem med "Soltemplet"

 
Jeg har lige opdaget, at jeg sidder ved min fars skrivebord og har hans ur på, hvilket slog mig, fordi jeg netop skal til at skrive, hvordan han - helt uforvarende - kom til at føde en drøm, der blev hos mig i 45 år.
 
Og som jeg denne sommer endelig realiserede - sammen med mine tre sønner. Som jeg jo intet kendte til dengang, da jeg som 12-årig læste "Soltemplet" første gang. 
 
På den måde var han med på rejsen, og i hvert fald helt op på toppen af Wayna Picchu - det bjerg, der ligger bag ved Machu Picchu - hvilket jeg håber han også nød, selvom han jo nok bevæger sig i nogle lidt andre luftlommer end vi gør. 
 
På det bjerg tog jeg en sten. For at tage noget af historien og kraften med hjem. Og den befinder sig nu ikke kun 11.000 km hjemmefra, men også næsten 3000 meter længere nede ved jorden. Håber ikke den savner sine venner alt for meget, og at den er glad for sin nye ven, som passer virkelig godt på den og er meget glad for den ❤️
 
Har du en gammel drøm, som du endnu ikke har realiseret - og som stadig er levende for dig? Så kan det være, at du bliver inspireret til at gøre noget ved den, ved at læse min forrige klumme i Berlingske her
 
Den starter sådan her: 

”Ih, tænk at vi har været dér!” Fire minutter efter: ”Ahrmen altså, vi har fandme været der!!!” Sådan nogle udbrud har jeg haft flere gange hver dag siden den 13. juli. Også når jeg er alene, hvilket én gang fik min hund til at springe en meter op i luften af bar forskrækkelse (undskyld) og fik mig til at grine hysterisk.

 

 
Begge dele skyldes Tintin.
 
Min far kom nemlig jævnligt hjem med Tintin-albums, som vi børn lærte verden at kende igennem, hvilket spejlede min far, som også rejste verden rundt; dog mere i habit end i plusfours. En dag lagde han så Soltemplet i mit skødog selvom jeg havde drømt om at besøge Tibet, Congo, Den Sorte Ø og sågar Månen, så ramte den fortælling mig helt anderledes.
 
Fra det øjeblik jeg var færdig med første gennemlæsning, vidste jeg bare, at jeg en dag måtte til Andesbjergene og besøge inkaerne; som 12 årig var jeg enfoldigt befriet for historiske facts. Selvom Hergé aldrig tegnede Machu Picchu i sin historie, må jeg have lagt albummet sammen med billeder jeg siden har set af stedet, og helheden skabte en dyb sjælelængsel efter at opleve dette legendariske sted.
 
Men årene gik og Peru forblev ubesøgt. Indtil jeg sidste sommer pludselig vågnede en nat og vidste, at NU skulle det være! Og at det helst skulle ske sammen med mine tre sønner, der alle er flyttet hjemmefra. 
 
Læs videre her
 
Det var Jysk Rejsebureau, der arrangerede rejsen for os, og det er tredje gang, at de har stået for en større rejse for os, som vi har været mere end overmåde glade for, så jeg anbefaler dem af hele mit ❤️
 

Det du ser her, er et billede taget af Maximo, som er q'ero, et af de oprindelige folk fra Peru, og efterkommer af Inkaerne. Det er hans lærermester, der står i midten og begge lavede en familie-ceremoni for os, som vi blev meget berørte af.

De arbejder efter det, der kaldes for Andes-traditionen, og som arbejder med bla. AYNI, hellig gensidighed, og de fire elementer, vinden, jorden (Pacha Mama), solen og vandet.

Bliver du nysgerrig efter at vide mere, og evt selv uddanne dig til paqo, energimester, så kan du læse mere om det her.  

Min anden klumme i Berlingske i løbet af sommeren, handler om, en af de store fordomme, der er om unge. Nemlig at man helst ikke må stille krav til dem. Er du også lidt nervøs for at gøre det, så kan det være du kan finde lidt inspi i kommentaren, som der er link til længere nede.
 
Min tredje har titlen: "Nej" er en hel sætning. Og den sætning kommer fra en kvinde, der hele sit liv har både "shaken and stirred" samfundets martinier. Også til den kommer linket lidt længere nede.
 
Til aller sidst: Husk at du kan få løbende opdateringer ved at følge med på instagramfacebook eller linkedin
 
Ønsker dig en smuk start på et balsamisk efterår 🍂
Emilia
 
P.S. 
Det voldsomme jordskælv i Marokko, som ramte sidste fredag aften, har skabt store ødelæggelser. Mens antallet af rapporterede dødsfald fortsætter med at vokse, forventes det at hundredvis af børn er blandt ofrene. I enhver nødsituation er børn altid blandt de mest sårbare. UNICEF er til stede i Marokko og står klar til at yde humanitær assistance. I katastrofer som denne er der ofte behov for medicin, telte, rent vand og mad. Du kan være med til at gøre en forskel ved at støtte her.
 
 
 

On the fly

Care for some girl dinner?
 
Først var der #girlmath og så kom #girldinner. Det er både mærkelige sammensætninger af mad (fx lidt nutella, en gulerod, 2 skiver pølse og fire stykker tyggegummi) og i ret små mængder.
 
På sociale medier har #girldinner over 15 millioner visninger - og der ligger både noget frihed i det á la: Hurra, jeg kan bare tage præcis dét jeg har lyst til fra køleskabet (singlefordel). Og en fare.
 
For som direktøren for Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade, Laila Walther, siger:

"Det peger ind i den kultur af, at vi alle sammen skal være på slankekur. For de færreste spiser en lille snack til aftensmad. Det viser et fuldstændig forfejlet billede af, hvad rigtig mad er," forklarer hun til Femina. 

 

Aktuelle artikler & TV

 
Alder – meget af den – er på vej til at få en højere status i vores samfund. Primært fordi de ældre gør oprør mod at blive cancelled og fordi de yngre også gider at lytte til dem. Podcasten ”Wiser than me” med 10 gamle kvinder i studiet er et af de seneste eksempler på, hvordan der i høj grad er et 6-stjernet liv efter overgangsalderen. (Jeps, det er her Jane Fonda hører hjemme).
 
Berlingske: 45 år efter gjorde jeg det endelig
En tur til Peru forløste ikke bare en dyb længsel efter at besøge Machu Picchu. Den viste også mine sønner noget om at forfølge sine drømme. ”Ih, tænk at vi har været dér!” Fire minutter efter: ”Ahrmen altså, vi har fandme været der!!!” Sådan nogle udbrud har jeg haft flere gange hver dag siden den 13. juli. Også når jeg er alene, hvilket én gang fik min hund til at springe en meter op i luften af bar forskrækkelse (undskyld) og fik mig til at grine hysterisk. Begge dele skyldes Tintin. Min far kom nemlig jævnligt hjem med Tintin-albums, som vi børn lærte verden at kende igennem...
 
"En af de største misforståelser, som mange ledere – og forældre – abonnerer på om unge i dag, er, at de voksne ikke må stille krav og bestemme. Baseret på fordommene om, at enten er de unge for sarte, eller at de voksne er »boomer-agtige«, hvis de gør det. Men gode krav er hvad mange unge netop søger...
   
"Ser man på filmfestivalen i Cannes, er tidens mest hyldede helt en furet og vejrbidt mand, der er langt over den grænse, hvor man omtaler hans alder med omskrivninger som »moden« eller »midaldrende«."
Jeg har talt med Berlingske om, at erfaring er på mode, men at tendensen ikke er nået til Danmark. 
  
Jeg var en tur i Aftenshowet for at tale om, hvorfor plastikikonet 'Barbie' både er elsket og udskældt i forbindelse med den nye Barbie-film.
 
"En af de største fordomme er, at man endelig ikke må stille krav til Z’erne. Jeg møder mange ledere, som er bange for at gøre det, fordi de frygter, at de unge bare går." Jeg har talt med Djøfbladet om de unges verdenssyn, og hvad ledere skal være opmærksomme på, hvis de gerne have del i talentpuljen.
 
"Barbie er opstået ud fra eksisterende idealer. Hun er en ekstrem udgave af de idealer, der var i forvejen. Det tynde ideal startede allerede i Charleston-tiden, hvor det yppige og kvindelige fra Belle Époque-tiden blev erstattet med et mere drenget ideal. Dengang fandtes anoreksi også. Man talte bare ikke om det.” 
Jeg har udtalt mig om Barbie-fænomenet til magasinet ELLE i forbindelse med den nye, populære Barbie-film af Greta Gerwig.
 
Man skal have TV 2 Play abonnement for at tilgå udsendelsen. Find indslaget under 24. august.
'Girl math' handler om at retfærdiggøre shopping med en særlig logik – f.eks. at det er “gratis” at købe en kjole for de penge, du har fået retur for en anden vare. Min svigerdatter og jeg gæstede Go' morgen Danmark til en snak om fænomenet 'Girl math'.
 
"Vi har alle brug for at tilhøre et fællesskab, og vi har alle brug for at bidrage til det fælleskab. Men hvis vi oplever ikke at tilhøre fællesskabet eller kunne bidrage, så er det, at der opstår problemer – uanset generation, race, faglighed, køn og så videre." Jeg har talt med TV 2 Nyheder om, hvorfor vi på tværs af generationer kan samles om fælleskabet i forbindelse med TV 2s meget omtalte dokumentar 'Balladen om kolonihaven'.
 
"Forældrene, skolen og markedet har opdraget vores unge til at være hierarkiløse og kreative, og i høj grad være drevet af mening og formål. Det må virksomheder tage højde for." Jeg har talt med PFA, som samler folk i et nyt arbejdsvenue The Union – bl.a. om hvad hvad store organisationer kan lære af små – og de unge Z’ere.
 
 
 
Foto: Warner Bros. fra filmen Barbie

Pop op til hjernen

 Inspiration til dig fra en verden fuld af vidundere.  
  
Serier
 
IMDb rating: 8.6/10
Beskrivelse: Carmy, en ung gourmetkok, vender hjem til Chicago for at drive sin families sandwichbutik. Mens han kæmper for at forvandle butikken og sig selv, arbejder han sammen med et uperfekt team, der i sidste ende ender med at væree hans selvvalgte familie.
Mange synes den er genial, men jeg er altså ikke helt så overbevist, selvom den helt 100 har mange gode takter. Og Jamie Lee Curtis er GENIAL.
 
IMDb rating: 8.1/10
Beskrivelse: Only Murders In The Building følger tre fremmede, der deler en besættelse af true crime, og som pludselig bliver en del af en sag, da de efterforsker en nabos mystiske dødsfald i deres opgang i New York City.
Sæson 3 er klart klart klart den bedste. Skriver dette mens jeg mangler at se det aller sidste afsnit...whodunnit??? 😮😱
 
IMDb rating: 8.4/10
Beskrivelse: Den kritikerroste tyske gigantsatsning 'Babylon Berlin' genskaber Berlin i de brølende 20'ere og start-30'ere. Serien er den dyreste ikke-engelsksprogede dramaserie nogensinde.
Ahhhrmen altså - en af de bedste serier EVER!!! Spændende, intelligent, såååå smuk og smukt produceret, virkelig godt skrevet og fortalt, mega fedt persongalleri - ALT lykkes bare i den serie.
 
IMDb rating: 8.6/10
Beskrivelse: Hvordan gik det for sig, da den gamle Inspector var ung? I krimiserien 'Unge Morse' kan man følge, hvordan det hele begyndte for den melankolske Oxford-opdager.
Havde aldrig troet, at denne kunne hooke mig, men dét gjorde den. Sådan en skøn quirky ung mand, der er den vildeste ensomme nørd, med en høj samvittighed og en udfordret personlighed. Se den!
 
IMDb rating: 7.4/10
Beskrivelse: Den unge dronning Charlottes ægteskab med kong George af England bliver begyndelsen på en storslået kærlighedshistorie og forandrer overklassen i denne forløber til Bridgerton.
Okay okay - vigtig historie at fortælle, men desværre er den bare lidt kedelig, hvilket er lidt øv.
 
IMDb rating: 8.5/10
Beskrivelse: En gruppe mennesker i Istanbul får kontakt på tværs af sociale og kulturelle skel, da deres frygt og ønsker flettes ind i hinanden.
Fuldstændig fantastisk tyrkisk serie, der gav mig indblik i en for mig fremmed kultur, og som bare rører og rører og rører ved dit hjerte på de mærkeligste smukkeste måder.
 
Beskrivelse: Et fascinerende indblik i billedet på dansk lykke - nemlig vores kolonihaver. Her er tingene slet ikke så harmoniske, som de var engang.
Fandme godt docu-arbejde og fed skabelon.
 
Beskrivelse: En generation af unge føler sig pressede som aldrig før. Hver tredje unge kvinde og hver femte unge mand mistrives. Men hvor kommer presset fra? TV 2 Dokumentar undersøger i to episoder, hvorfor så mange unge knækker mentalt.
Se den.
 
Film
 
IMDb rating: 7.6/10
Beskrivelse: 'Barbie' er en farvestrålende komedie baseret på den ultrapopulære Mattel dukke af samme navn. I filmen følger man en af de mange Barbie-dukker, der lever en perfekt og bekymringsfri tilværelse i det perfekte Barbieland. Da Barbie får en eksistentiel krise, bliver hun dømt for ikke at være perfekt nok og bortvises fra Barbieland. Med Ken ved sin side, drager hun nu på eventyr i den virkelige verden, men Barbie må dog tilbage igen da det viser sig, at hendes elskede Barbieland er i stor fare.
ELSKER DEN!!! Og elsker endnu mere, at mine sønner også gør det! Hvis ikke den havde været så tro mod sit forlæg, havde meget færre unge mænd og kvinder set den, og så havde de slet ikke fået alle de kloge og skønne ord ind i hovedet også, så jeg er total fan af måden Gerwig fortæller historien på. I am KENOUGH 🥰🥰🥰
 
IMDb rating: 8.6/10
Beskrivelse: Det historiske drama 'Oppenheimer' er en film om den amerikanske fysiker J. Robert Oppenheimer, som står bag opfindelsen af atombomben. Filmen er baseret på den Pulitzer Pris-vindene "American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer" af Kai Bird og Martin J. Sherwin. 'Oppenheimer' er skrevet og instrueret af Christopher Nolan, som senest lavede filmen Tenet og tidligere har lavet film om Anden Verdenskrig med Dunkirk.
Sikke et mesterværk. Vanvittigt interessant lavet. Er stadig bare 😡😡 over, at de slet ikke engang nævner Lise Meitner, der siges at være den, der fandt ud af, hvordan man deler en atomkerne.
 
IMDb rating: 7.6/10
Beskrivelse: Gennem arkivmateriale bestående af interviews og optagelse ser George Michael og Andrew Ridgeley tilbage på deres Wham!-karriere gennem 70'erne og 80'erne.
Jesus, hvor har jeg danset til deres musik, men docu'en er altså desværre lidt mere flad end musikken var det.
 
IMDb rating: 7.5/10
Beskrivelse: En glamourøs natklub i 1920'ernes Berlin bliver et fristed for queermiljøet i denne dokumentar om de friheder, der gik tabt under Hitlers vej til magten.
Interessant. Værd at se, hvis man er bare lidt interesseret i emnet.
 
IMDb rating: 6.4/10
Beskrivelse: I slutningen af 1960'erne står Joy over for en livstruende graviditet, og hospitalsledelsen, som udelukkende består af mænd, nægter at lade hende få en abort. Heldigvis snubler hun over "Jane".
Fantastisk film. Interessant og vigtigt og fede karakterer. Virkelig underrated synes jeg.
 
IMDb rating: 7.1/10
Beskrivelse: En tilsyneladende almindelig kvindes drøm om at eje en Christian Dior-kjole fører hende ud på et fortryllende eventyr til Paris, hvor hendes urokkelige ånd charmerer modefolkene, hun møder.
Skøn dejlig film der sætter sving i ens humørskørter, hvis man trænger til noget god feelgood og pænt at kigge på.
 
Beskrivelse: Catherine Weldon, en kunstner fra New York, rejser i 1890’erne alene til North Dakotafor at male et portræt af Sitting Bull. Hendes ankomst mødes med fjendtlighed fra officeren for den amerikanske hær.
Vigtig film, smuk og sørgelig.
 
Bøger og podcasts
 
Beskrivelse: 'Vindens skygge' af Carlos Ruiz Záfon er din nye yndlingsroman: En fænomenal, velskrevet og smuk historie om kærlighed, mystik og ikke mindst om mennesket. Daniel vokser op i Barcelona, i efterdønningerne af Den Spanske Borgerkrig. Han er alene med sin far; En rar og følsom mand, som har viet sit liv til at være antikvarboghandler. En dag tager han Daniel med til De Glemte Bøgers Kirkegård, og her finder Daniel den bog, der skal ændre hans liv for bestandig. Bogen hedder "Vindens Skygge" og er skrevet af en mystisk forfatter, hvis andre bøger er blevet destrueret. Daniel sætter sig for at løse gåden om bogen, og på sin vej får han både venner, fjender og elskere.
Hold styr på personerne, og derfra er det bare en skøn fortælling med bid og vid.
 
Beskrivelse: I 'Utilstrækkelig' henvender Christian Hjortkjær sig til alle de unge, der trods deres flid, gåpåmod og engagement stadig skammer sig over deres utilstrækkelighed. I dag efterstræber mange unge en række højtravende idealer, hvor der konstant skal præsteres bedre og hurtigere i både skolen, familien og blandt vennerne. Derfor lever en lang række unge mennesker med en følelse af skam og utilstrækkelighed over ikke at være gode nok, som de er. 'Utilstrækkelig' er en tankevækkende bog for både forældre, undervisere og de unge selv, hvor Christian Hjortkjær taler direkte til alle unge, som oplever stress og mindreværd i dette samfund af umulige idealer og krævende præstationskrav.
Kort og præcis om et af de store problemer for mange unge.
 
Beskrivelse: 'Endnu en dag i Guds skaberværk' af Katrine Marie Guldager er en finurlig og rørende roman om en ensom kvinde, der sætter sig for at ændre sit liv.
Overraskende oplevelse, virkelig interessant og opløftende.
 
Beskrivelse: I et ødelagt og fjendtligt landskab, hvor få i fremtiden har været så uheldige at overleve, eksisterer der et samfund i en kæmpe underjordisk silo. Indeni lever mænd og kvinder et aflukket liv fuld af regler, hemmeligheder og løgne. For at overleve skal du følge reglerne. Men nogle gør ikke. Det er de farlige; det er de mennesker, der tør håbe og drømme, og som smitter andre med deres optimisme. Deres straf er enkel og dødbringende. Jules er en af ​​disse mennesker.
Kunne slet ikke holde ud, at jeg ikke vidste, hvornår jeg ville få sæson 2 af Silo serien på Apple, så hørte bogen i stedet og dér får jeg alle svarene. Men du får dem ikke af mig ;)
 
Beskrivelse: Producer DJ Cashmere brugte syv år på at undervise sorte og brune elever på en Noble Street charter high school i Chicago. På det tidspunkt fulgte Noble en populær model kaldet "no excuses". Skolerne, der fulgte modellen, krævede streng disciplin, men lovede elever med lav indkomst en bedre chance på college. Efter at DJ forlod klasseværelset for at blive journalist, afviste Noble sine egne politikker - og kaldte dem "assimilationistiske, patriarkalske, white supremecist og anti-sorte." I denne time besøger DJ, som er hvid, sin gamle skole, da den forsøger at genopfinde sig selv som en antiracistisk institution. Og han opsøger sine tidligere elever for at spørge dem, hvordan de havde det med at være på modtagersiden af ​​al den uddannelsesreform, og hvad de synes nu om den tid, de tilbragte i hans klasseværelse.
Fantastisk episode, hvis man interesserer sig for dette.
 
Diverse
 
Beskrivelse: Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie, der laver konstruktiv journalistik og kampagner om fremskridt og løsninger på verdens udfordringer.
 
Beskrivelse: Mens han studerede ulighed og social mobilitet, gjorde Richard Reeves en overraskende opdagelse: I nogle lande, som USA og Storbritannien, halter drenge drastisk bagefter pigerne på tværs af mange akademiske foranstaltninger. Han forklarer, hvorfor disse kampe i skolen er tegn på de større kriser, drenge og mænd står over for - og skitserer, hvordan samfundet eftertænktsomt kunne tackle disse udfordringer for at arbejde hen imod en mere inklusiv, retfærdig fremtid. 
 
Beskrivelse: Hvad gør man, når man finder ud af, at der bor millioner af glemte børn på grænsen til Syrien, som ikke får nogen uddannelse? Man begynder at bygge skoler til dem. I 2019 grundlagde Maren Elise Skjerlie og Zarah Kirketerp-Møller organisationen 5 Skoler. På få år har de bygget 16 skoler og givet over 1.200 syriske børn på flugt en hverdag fyldt med leg og læring. Skomærket Roccamore vil gerne støtte projektet, og derfor giver de et par lokalt producerede sneakers til et skolebarn, hver gang de sælger et par sneakers. Udover at købe sneakers hos Roccamore, kan man også støtte 5 Skoler ved at donere fradragsberettiget via deres hjemmeside. Eller ved at støtte direkte via mobile pay 651010. 
Sidste år til Folkemødet, havde jeg den kæmpe fornøjelse at møde Maren og høre om 5 Skoler og blev meget rørt. Og så forleden mødte jeg hende igen tilfældigt i Kastrup, da vi begge skulle til Ålborg. Her fortalte hun om denne kampagne, som hun laver med en af mine andre ynglinge, nemlig Roccamore og Frederikke, så det skal da så meget med her - og de er virkelig fede, sneakersne (hvordan staver man egentlig til sneakers i flertal?)
 
Beskrivelse: Birgitte Breving Christoffersen er terapeut, vejleder og underviser, og det er hendes mission at hjælpe dig med at undersøge og finde en vej til et liv med naturligt flow. Hun tilbyder bl.a. sjælerejser, meditation, spirituel vejledning, hypnoterapi og regression.
Jeg har nu to gange været på sjælerejse med Birgitte og det har begge gange været en ret transformativ og bevægende oplevelse. Birgitte er så ordentlig og så dygtig, at jeg hellere end gerne anbefaler hende, hvis man er interesseret i at kende mere til det spirituelle univers.
 
Beskrivelse: FN's fredsdag 2023 fejrer drømmen og visionen om en harmonisk forening af hele verdens lande og befolkninger under temaet: ”Actions for Peace: Our Ambition for the #GlobalGoals” - og du kan komme med. Det foregår søndag d. 24. september kl. 14.00-17.00 i Landstingssalen på Christiansborg, hvor du bl.a. kan opleve taler og musikalske indslag. Deltagelse er gratis, men TILMELDING er nødvendig med navn, e-mail og evt. organisation til: upf.danmark@gmail.com. Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet.
 
 
Teaterchef Kasper Bech Holten inviterede til to forestillinger i Det Kongelige Teater og jeg så Sylfiden første gang, hvilket jeg blev meget berørt af. Så smuk, så sensitiv og så sørgelig. Men det, der næsten berørte mig mest den aften, var, at jeg blev totalt starstruck, da jeg lagde mærke til, at Connie Nielsen (ja, dén Connie Nielsen) også var inviteret med til arrangementet!!! Det gik jeg så hen og fortalte hende plus en hel masse ros, for hun ER altså fuldstændig enestående dygtig. Men jeg kunne ikke få mig selv til at bede hende om en wefie 🙈
I stedet fik jeg så taget dette med den imponerende Sarah Bernhardt. 
 

Kalender

 
 
6. oktober 2023, Island: Hvis du nu skulle komme forbi og vil høre om generationerne og også fx Dennis Nørmark (en stor arbejdskonference), så skriv til mig :)
 
23. oktober 2023, Solrød Kommune: Ustyrlige Kvinder Har Det Sjovere i Solrød Bio. Køb billet her
 
 
14. november 2023, Frederikssund: Kommunen afholder en konference, hvor jeg bla taler om generation Z.
 
LearnX holder 4 konferencer rundt omkring i landet i efteråret, hvor jeg optræder med indlæg om de unge og Imran Rashid og Henrik Dresbøl også siger noget. Du kan melde dig til via det røde link. Billetterne koster kr. 495:
  • 4. september 2023 i Musikkens Hus Intimsalen, Aalborg
  • 5. september 2023 på Bremen Teater, København
  • 13. september 2023 på Magasinet, Odense
  • 18. september 2023 på Hermans, Aarhus

Book et foredrag

Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Kvinder har altid været styret på deres skønhed, seksualitet og socialitet - og det har gjort kvinder ufrie og samfundet fattigere. Derfor er der brug for flere ustyrlige kvinder, der først og fremmest lader sig styre af sin egen lyst...til at leve deres liv, som de ønsker og til at bidrage med det, de synes er vigtigt.
Et skarpt og underholdende foredrag med mange interessante kvindehistorier om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og Twitter
 
Og her kan du dele nyhedsbrevet med andre, hvis du tror de vil få glæde af det
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet