Du kan få 2 gratis pakker Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Skal kvinder nu også præstere en orgasme?!

 
Nej.
 
Selvfølgelig skal de ikke PRÆSTERE en orgasme. De skal forhåbentlig NYDE sig frem til den :) 
 
Og jeg skriver sådan, fordi jeg har sagt ja til en ret interessant bestyrelsespost, som gav en del opmærksomhed på LinkedIn, da jeg beskrev firmaet. Opslaget fik mere end 65.000 visninger og du kan læse reaktinoerne her, hvis du har lyst. 
 
For XO tilbyder nemlig et pulver, som kan forstærke den lyst, som kvinder allerede føler, når de er igang med en eller anden handling, som har sensuel karakter.
 
Det er i sig selv en verdensnyhed. Der findes simpelthen ikke et andet produkt, der kan gøre det samme på 45 minutter og som virker på 80 procent af alle (for det forstærker også mænds lyst og rejsning), der tager det.
 
Mange synes det er kæmpe cool.
 
Men der var altså også nogle bemærkninger til opslaget om, at kvinder nu skulle levere en orgasme - oveni alle de andre ting, som de også skal vise frem.
 
Jeg valgte at gå ind i denne bestyelse, fordi jeg gerne vil tage samtalen om kvinderes lyst og seksualitet - og især tage fat i nogle af de tabuer, som kvinder stadig mødes med.
 
Fx at kvinders seksualitet er mindre end mænds (jeg så engang en engelsk dokumentar om swingerklubber og det viste sig, at det altid var mændene, der tog deres partnere med den første gang, men at det var kvinderne der gerne ville blive ved med at komme i klubben, mens mændene hurtigere blev træt af at komme der) 
 
Fx at kvinders seksualitet er mindre stærk end mænds (en psykolog og sexolog fortalte mig engang, at når kvinder for alvor slipper deres liderlighed løs, så kan manden godt pakke sammen ift penetrationskraft)
 
Fx at kvinder stadig betragtes som billige, hvis de har mange partnere - og især billigere end mænd, der har samme antal partnere. 
 
Der er så mange fordomme om kvinders seksuelle lyst, hvilket OGSÅ handler om kvinders kreativitet og livskraft, og især om hvordan de alle tre skal udleves. Så jo mere kvinder er i kontakt med deres egen lyst/livskraft/sensualitet osv, jo bedre liv får de og jo bedre et samfund får vi i fællesskab. Og for nogle kan det være fedt med et glas vin til at så sig mere løs, for andre kan det være et passionspulver, der kan hjælpe det på vej. 
 
Pointen er, at kvinder nu også har en mulighed for selv at vælge, om de vil eller ej. Og det ville være så fedt, hvis vi helt åbent kunne tale om lyst. Og om at den i nogle perioder er stærk og i andre svag. Fordi det er sådan vi mennesker er: Aldrig helt ens og altid i bevægelse.
 
Som samfund har vi faktisk også brug for at gøre op med nogle af de fordomme, der hersker, for der er så mange undersøgelser, der viser, hvor meget det påvirker livskvaliteten at være i kontakt med sin egen sensualitet og ikke mindst, hvordan det øger den emotionelle intimitet mellem par.
 
Nå, nok snak!
 
Du kan selv prøve det. Gratis. Hvis du følger linket og skriver dig op til nyhedsbrevet, får du en kode (tjek din spammai, hvis du ikke modtager en mail), så du kan få to breve (et til dig og din partner fx) og så kan I jo selv se, hvordan det er :) 
 
 
Husk at du kan få løbende opdateringer ved at følge med på instagramfacebook eller linkedin
 
Kærlige hilsner og vældig god fornøjelse med en varm sommer :)
Emilia 
 
PS: Pulveret har naturligvis danske og internationale godkendelser for virkningen og selvfølgelig har jeg selv prøvet det - og ja, det virker :)  
 
 

On the fly

Det er Tintin. 
Tintin er min hund.
Min første hund nogensinde.
Og jeg elsker ham overraskende højt!
 
Jeg havde ellers rigeligt med fordomme om hundemennesker før jeg fik ham. Dem har jeg stadig! 
 
Men nu kan jeg stikke hele snuden ned i hans dejlige pels, mens jeg undrer mig over hundeejeres opførsel ...og være ligeglad.
 
For jeg har Tintin :D
 
Jeg mediterer også dagligt. Nu med Tintin på skødet. Så længe han gider... Og skal du vælge hund eller meditation til dine børn som afstressende middel, så tjek her hvad der virker bedst ;) 
 

Aktuelle artikler & TV

 
Together Festival: De unge og arbejdet
Er jeres omsætningshastighed af unge medarbejdere også alarmerende høj?

Har I også svært ved at tiltrække og fastholde unge?

Har jeres ledere også særlige udfordringer med at lede de unge medarbejdere?

Generation Z udgør lige nu 25 pct. af arbejdsstyrken, og de sætter helt nye krav til jeres værdier samt evne til ledelse, ligestilling og inklusion – men hvordan skal I rent faktisk forstå disse krav?

Tilmeld dig her

Slip din dejlige, frie, sjove, stærke, kreative, smukke og ikke mindst USTYRLIGE indre heks fri. Vi taler om hvorfor ustyrlig seksualitet er så vigtig for os kvinder OG samfundet (det handler om meget andet end sex!) og du får også svar på, hvad heksen i eventyrerne symboliserer. Og ja, ”vi”, for jeg får nemlig besøg af kloge og bogaktuelle Louise Leth, der har skrevet den geniale bog Derfor flipper du ud. Og derfor skal du ikke skamme dig.
 
JP: De unge skal tilknyttes - ikke fastholdes 
Mange virksomheder og organisationer bløder deres unge medarbejdere, der ikke ser nogen værdi i at være fastholdt i et traditionelt hierarki og rigidt system. Slet ikke med ledere, der ikke fatter, hvordan de skal tage vare på deres (unge) medarbejdere.
”Dit liv? Dét gider jeg altså ikke at have!”
Den sætning fik en højtstående partner i...
 
Berlingske: Arbejdsgiverne er som desperate ægtefæller, der frygter at blive forladt
Mange organisationer kæmper med at fastholde de unge på arbejdspladsen. Men det er ikke de unge, der er problemet. Det er forestillingen om fastholdelse.
Det sker jævnligt, at når den ene i et ægteskab beder om skilsmisse, oplever vedkommende pludselig, at alt kan lade sig gøre hos den anden: Parterapi? Yes! Flere kæresteaftener? Yes! Bedre fordeling af husarbejdet? Yes!
Den nyvundne respekt og omsorg er... 
 

Pop op til hjernen

 
Inspiration til dig fra en verden fuld af vidundere.   
 
Podcast
 
Beskrivelse: 'Nu snakker vi om det' er podcasten hvor 3 mænd snakker om små og store følelser. Dine værter er Morten Svane, Malthe Zimakoff og Daniel Jensen 
Så fedt at høre tre mænd vende relationer og følelser!
 
Beskrivelse: F5 Focus sætter hver måned en aktuel ledelsestematik under lup og afdækker forskellige perspektiver, så du er godt klædt på til fremtidens ledelse.
God film/serie podcast.
 
Beskrivelse: A Podcast Dedicated to Netflix Original Shows like Stranger Things, Black Mirror, and The Haunting of Hill House. Rima Jo and cohost will break down each episode of Stranger Things, Black Mirror, The Haunting of Hill House and other Netflix original shows by going through a Top 5, Stranger Things , Black Mirror, The Haunting of Hill House and Netflix News, Listener Feedback and so much more. Discover the strangeness that comes from all of the amazing Netflix Original Shows.
For Stranger Things nørder..som mig :)
 
De sidste charter guider - nyeste sæson 
Beskrivelse: Vi er midt i fattigfirserne med kartoffelkure, arbejdsløshed og en manglende tro på fremtiden. Men der var er sted, hvor danskerne kunne glemme alt og slå sig løs: Charterrejsen. To venner og tidligere Spiesguider er 34 år efter er taget i sommerhus for på bare et døgn at indspille en podcast med dramatiske historier, betragtninger og banaliteter om da charterrejsen havde sin absolutte storhedstid. En svunden tid, der ikke eksisterer mere, da Jannis Spies var hele Danmarks rejsedronning. De var de sidste charterguider. 
Ja, okay - her starter den. Men den nye sæson handler om at være barn i 70erne og ung i 80erne og det var jo lige mig!
ELSKER ELSKER ELSKER denne podcast! Kan altid få mig i godt humør og de er geniale fortællere.
 
Verden ifølge gram
Beskrivelse: Udsyn med personlighed og perspektiv. Vært: Steffen Gram.
Der sker så meget i verden pt og det her giver et godt overblik. 
 
Filmnørdens hjørne 
Endnu en glimrende film-podcast.
 
New books in sociology 
Beskrivelse: Interviews with sociologists about their new books.
Ja, mere er der faktisk ikke at sige :)
 
Film  

Biografen: Topgun 2
Beskrivelse: Actionfilmen 'Top Gun: Maverick' er fortsættelsen til 80er-klassikeren 'Top Gun'. Tom Cruise spiller igen piloten Pete "Maverick" Mitchell, der i over 30 år har tjent som en af Flådens bedste piloter, og han er lige hvor han hører til., hvor han gør sig som grænsesøgende testpilot for vovede nye teknologier.

Yes! De gjorde det simpelthent! Den er bedre end 1eren, som jo ikke nødvendigvis var sååå god, men som er ikonisk og nu har de toppet den. Se den!

Biografen: Elvis
Beskrivelse: Det biografiske drama 'Elvis' handler om musikeren Elvis Presley og vil fokusere på hans karrieres tidlige år. Historien dykker ned i den komplekse dynamik mellem Elvis og hans manager Tom Parker, der stod sidelinjen og var men til at gøre Elvis til en superstjerne.

Her kommer Baz Luhrmans grandiose glamourøse farveeksplosion til sin ret. Fantastisk film på så mange måder og naturligvis med excellent musikspor.

A quiet place  2
Beskrivelse: Gyserfilmen 'A Quiet Place 2' er opfølgeren til den populære A quite place fra 2018, hvor verden er blevet invaderet af glubske monstre, som kommer frem og dræber ved selv den mindste lyd. Efter begivenhederne i den første film bevæger Evelyn og hendes børn sig væk fra deres engang trygge hjem med et håb om, at de kan dele deres nyfundne våben mod monstrene med andre overlevende.

Uh - holdt vejret gennem hele filmen. Jeg er ikke til gysere, men denne måtte jeg se, fordi jeg havde set 1eren, som jeg syntes var god. Denne gang viser de monstrene for fuld udblæsning - uden at det fjerner noget at den fede uhygge. Værd at se.

Serier
 
Beskrivelse: Skræmmende væsner, ondskabsfulde overraskelser og sort humor koges sammen i denne voksenantologi med animerede historier præsenteret af Tim Miller og Daved Fincher. 
Ret spaced out serie og totalt seværdig.
 
Beskrivelse: Med Eleven i centrum forsøger vennegruppen af teenagere at bekæmpe både mobbere og overnaturlige monstre. Efter tre års venten er Duffer-brødrenes velsmurte maskine tilbage med sin mørkeste sæson, der også byder på venskabets varme og humor
 
JAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Efter skuffende 2 og 3 sæson, var jeg allerede skuffet på forhånd til denne nye sæson og blev heldigvis meget positivt overrasket. Den er næsten lige så god som sæson 1, men nudger den meget højere op i voksenseriøsitet og livsspørgsmål. Glæder mig allerede til den sidste sæson. 
 
Beskrivelse: ”Hacks” skildrer en dyster mentorrelation, der opstår mellem Deborah Vance, en legendarisk Las Vegas-komiker, og en hoven, udstødt 25-årig.
Åhr hun er fantastisk, Jean Smart, og jeg elsker at en kvinde på 70 får en slags nyt gennembrud! 
 
Beskrivelse: “Westworld” er en ambitiøs og meget fantasirig dramaserie, der hæver eventyr og spænding til et nyt og i sidste ende farligt niveau.
 
Beskrivelse: 'Only Murders in the Building' on Disney+: The trio of investigators is back on the case. The show starring Steve Martin, Selena Gomez and Martin Short brilliantly unites the criminal and the comedic in the setting of a New York City apartment building.
Så den første sæson, som jeg syntes var lidt so-so, og så anden sæson, som jeg stadig synes er so-so :) 
 

Kalender

20. august: Folkemødet Møn kl 10. få mere info her.
 
23. september kl. 8:30 – 13:00 Buisness together festival
 
29. september: Business Kolding, aften. Mere info følger. 
 
hey

Book et foredrag

 
Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Et stærkt og meget underholdende foredrag om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere - så man bliver ustyrlig af andres og samfundets forestillinger om, hvordan kvinder skal være. Især mht skønhed, seksualitet og socialitet.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og Twitter
 
Og her kan du dele nyhedsbrevet med andre, hvis du tror de vil få glæde af det
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet