Hvad trænger DU til at brænde af? Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Ved du hvad en heks symboliserer i eventyrerne?

 
Nu bliver jeg irriterende, for du får først svaret på det GRATIS WEBINAR, som Louise Leth og jeg laver 
 
I MORGEN kl. 9-10. 
 
Det er Sankt Hans i morgen og måske skal du brænde et bål af om aftenen, og måske også brænde en liste af med de ting, som du gerne vil sige tak og farvel til.
 
Det er noget jeg plejer at gøre hver den 23. juni. Om det virker kan jeg ikke sige helt sikkert, men inden i mig virker det i hvert fald som en lettelse.
 
Men inden da, kan du forberede dig på HVAD du gerne vil brænde af, ved at deltage i webinaret
 
LIDT HEKS ER MAN VEL ALTID 
 
som er det andet gratis webinar i Ustyrlige Kvinder Har Det Sjovere. 
 
Denne gang er jeg ikke alene. Jeg har allieret mig med min meget kloge og kære veninde Louise Leth, som lige har udgivet bogen "Derfor flipper du ud. Og derfor skal du ikke skamme dig" der handler om, hvorfor vi skaber drama.
 
Vi vil opfordre dig til at slippe din dejlige, frie, sjove, stærke, kreative, smukke og ikke mindst USTYRLIGE indre heks (af alle køn) fri, så du er helt klar til at være præcis den frisatte, stærke, kloge, kærlige og sjove heks, som du selv ønsker at være!
 
Vi vil tale om hvorfor ustyrlig seksualitet er så vigtig for os kvinder (igen, alle køn er mere end velkomne) OG samfundet (det handler om meget andet end sex!) og som sagt får du også svar på, hvad heksen i eventyrerne symboliserer. 

Meld dig allerede nu til som ”deltager”, så bliver du løbende opdateret på begivenheden. Og husk – har du et spørgsmål, så hold dig ikke tilbage! Der er både et oplæg fra os, en samtale og ikke mindst samtale med JER 😊
MELD DIG TIL HEKSE-WEBINARET HER
 
Hvis du i mellemtiden ikke kan vente med at blive mere ustyrlig, så følg linket her til mit online kursus: Ustyrlige kvinder har det sjovere.
 
Du kan som sædvanlig følge den på instagramfacebook og lidt mere random, men opsamlet, på linkedin 
 
GLÆDER mig til at se dig og en masse andre skønne vidunderlige hekse på torsdag :D
 
Kærlig hilsen 
Emilia 

Åbne foredrag

Der kommer flere åbne foredrag - tjek næste nyhedsbrev.
hey

Book et foredrag

 
Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Et stærkt og meget underholdende foredrag om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere - så man bliver ustyrlig af andres og samfundets forestillinger om, hvordan kvinder skal være. Især mht skønhed, seksualitet og socialitet.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og Twitter
 
Og her kan du dele nyhedsbrevet med andre, hvis du tror, de kan få glæde af det.
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet