Den 9. maj og 16. maj kan du blive klogere Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

De unge viser vejen til fremtiden

 
FØLER du, at Putin er præsident i Rusland - eller VED du det?
 
Hvis du tænker, at det er et absurd spørgsmål, så er der en stor sandsynlighed for, at du er født FØR 1980. For det den måde at tale om fakta er ikke ligefrem noget, som hverken boomerne eller X'erne gør, og heller ikke de lidt ældre Y'er.
 
Men det er til gengæld ikke usædvanligt for en Z'er. 
 
Dét kan du blive meget klogere på hvorfor den 16. maj! For du er nemlig inviteret til en særlig workshop, som jeg holder om de unge generationer.
 
Lige nu oplever vi nemlig den laveste arbejdsløshed nogensinde - og rigtig, rigtig, rigtig mange har svært ved at holde på de unge. Endsige forstå dem. Og den måde at tale om Putin-fakta på, giver faktisk mening, hvis man forstår hvad de unge kommer fra. Og af.
 
Den manglende forståelse er noget rod for alle. For samfundet, virksomhederne, organisationerne, lederne og ikke mindst forældrene (og bedsteforældrene). 
 
For det skaber desværre en afstand mellem far og datter, mor og søn, leder og medarbejder, som ikke behøver at være der.
 
Heldigvis er der mange, der ønsker at forstå de unge. Det kan jeg se på min ordrebog, for aldrig før har jeg holdt så mange foredrag, som jeg gør nu. Og de fleste handler om de unge. Men ikke alle har lige mulighed for at invitere mig ind i deres organisation.
 
Det er derfor, at...
 
 
...jeg nu lavet denne åbne workshop, hvor man kan tilmelde sig selv. Eller hele sin afdeling. Det sker den
 
16. maj kl. 9-12 i København
 
Led, tiltræk, fasthold og forstå de unge – og fremtidens arbejdsplads

Vi oplever i dag historiens største mangel på arbejdskraft – hvilket sker samtidig med, at vi oplever en mindre revolution i arbejdslivet. Det har gjort det til et brændende problem for mange organisationer at tiltrække og fastholde sine medarbejdere. Især har den unge generation vist sig at byde på særlige udfordringer – der i virkeligheden blot viser vejen til fremtidens krav for alle generationer.

Fremtidens arbejde bliver præget af bla. den hierarkiløse organisation, neo-tribalisme,  co-creation, hybridarbejde, diversitet & inklusion og lifework balance. Mange af de vilkår er startet af de ældre generationer, men bragt til nye højder af de unge. Og kun sammen på tværs af generationerne, kan man skabe den stærkest mulige og mest fleksible og innovative arbejdsplads. (Resten kan du læse ved at følge linket)

Og hvis du har nogen spørgsmål, så skriv endelig til mig :)
 
PS: På billedet ser du mine tre sønner. For 6 år siden! Da jeg skulle finde et billede til dette nyhedsbrev, måtte jeg så langt tilbage, for at finde et med dem alle tre på samtidig. Gad vide hvad det siger om mig, som forælder?
Ja, jeg vil vide mere og tilmelde mig workshoppen 16. maj!
 

9. maj: Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv

 
Hvis du ikke kan den 16. maj, så fortvivl ikke (det gør du jo  nok heller ikke...trods alt), for så kan du høre ikke bare mig, men også fire andre, der alle taler om Fremtidens Arbejdsliv.
 
Det gør vi den 9. maj kl. 9-12.
 
De andre er:
 
Christian Ørsted (ham med Livsfarlig Ledelse)
Camilla Kring (hende med det nye superseje krono-type koncept, noget du ikke vidste du skal vide!)
Dennis Nørmark (ham med pseudo-arbejde) og
Malene Friis Andersen (Danmarks skarpeste på stress).
 
Du kan læse mere om konferencen ved at følge denne knap. Jeg glæder mig selv vildt meget til at høre de andre sige noget begavet (for det er de! Nu har vi nemlig i et års tid mødtes og debatteret livligt - and never a dull moment :))
 
Ja, jeg vil med til konferencen den 9. maj!
 

Kalender

 
 
9. maj, konference om fremtidens arbejdsliv HER
 
16. maj, København: Workshop: De unge viser vejen til fremtiden.
 
23. juni, (Sank Hans) kl 9: Gratis live webinar: Seksualitet og hekse
 
hey

Book et foredrag

 
Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Et stærkt og meget underholdende foredrag om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere - så man bliver ustyrlig af andres og samfundets forestillinger om, hvordan kvinder skal være. Især mht skønhed, seksualitet og socialitet.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og Twitter
 
Og her kan du dele nyhedsbrevet med andre, hvis du tror de vil få glæde af det
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet