Se dette nyhedsbrev i en browser
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.
Årgang 1, nr. 9

KÆRE LÆSER

LIGE NU live streames fænomenet TED.com fra København til hele verden. Tjek http://tedxcopenhagen.dk/ og læs min åbningstale om danskerne, som verdens lykkeligste folk. Talen er månedens tema.
Sidste udkald til mit åbne kom-i-flirtende-julestemning foredrag Får jeg sex i de her sko? Om kvindelighed, mode, fordomme og livsglæde! den 8. december i København. Meld dig til her
Månedens gæsteskribent handler om humanitære juleænder, der redder liv, og månedens cool receptionsord er funware, urban gardening og crowdsourcing.
Dine 18 minutter til verden? Ryst posen og tjek månedens øvelse ud.
God fornøjelse!

TEMA: WHY DANES ARE THE HAPPIEST PEOPLE ON EARTH

“Denmark is known as the happiest country in the world. Several surveys show us that. Year after year. That might make us a good example of how to live the good life.
So what makes us the happiest people in the world?
And are we prepared for the future to stay the happiest people on earth?
Or would it actually be more noble to ask, what we can offer the world, to make all countries the happiest countries ever?”
Sådan starter min tale til TEDx Copenhagen. Når du læser disse ord, har jeg holdt den og om nogle få dage, vil den blive lagt op – sammen med alle de andre taleres taler – på sitet, så du selv kan se og opleve dem. Når de bliver lagt op, sender jeg et lille ekstra nyhedsbrev ud. Og der bliver nok mennesker at lade sig inspirere af: Lone Frank taler om sit genom, Tim Vang taler om hvordan det er vores holdning til fattigdom der er forkert, Stig Åvall Severinsen fortæller om at holde vejret i 20 minutter og mange, mange flere får ordet. God fornøjelse!

GÆSTESKRIBENT

Hvad er forskellen på en høne og en and når det gælder klimaforandringer? Anden overlever! Hvorfor? Find ud af det ved at læse Marie Sisse Browns indlæg – kommunikationschef for CARE DK.
Men mens verden taler – så kan du handle (ind). I CARE har vi nemlig sat en række klimaløsninger i julehandlen. Vi kalder dem for gave-gaver...

3+1 TIL RECEPTIONEN

Har du problemer med at bryde isen til receptionen? Så smid ordene funware, urbane gardening & crowdsourcing på julecocktailpølsen, og se hvad det sætter gang i. +1 er det ord, som selv ex-finansminister Sejrø (si, det er ham fra Borgen!) kender, men altså lige gik dine ører forbi …

RYST POSEN

Vil du udfordres? Vil du lære dig selv bedre at kende i den sociale sfære? Så får du en øvelse her, som du kan lave – og som har noget med dit bidrag til menneskeheden at gøre…

AKTUELLE ARTIKLER

Tjek også links til min seneste klumme i Information Frygt og leg
og læs min seneste kronik i Jyllandsposten Hekseliv
Frameld dig denne e-mail-liste