Du får E0 + E1 med Mia Wagner Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Hurra for de ustyrlige kvinder!

Efter en masse timer i studiet med skønne, fantastiske kvinder og endnu flere brugt på at udvikle, researche og sparre på konceptet, er vi så glade for, at vi lige præcis på denne ikoniske dag (Kvindernes Internationale Kampdag - iøvrigt en dansk opfindelse!) kan lancere vores podcast:

USTYRLIGE KVINDER hos Heartbeats 

Programbeskrivelsen får du her:

Kvinder har i tusindvis af år været styret af tre S’er; nemlig skønhed, seksualitet og socialitet. Derfor eksisterer der i samfundet en lang række forventninger til, hvordan kvinder skal opføre sig, præstere og se ud. Vi har brug for mange flere ustyrlige kvinder, der ikke lader sig styre af samfundets forventninger til, hvordan kvinder skal være, men som til gengæld lader sig styre af egen lyst!

I hvert afsnit inviterer kultursociolog Emilia van Hauen og sociologistuderende Frederikke Felding kvinder i studiet, der på hver deres måde praktiserer ustyrlighed. For denne podcastserie bygger nemlig på den tese, at ustyrlige kvinder har det sjovere, fordi de gør op med den etablerede magt og kaster skammen af sig. I stedet følger de deres egen lyst, når det gælder om at tage deres plads i en verden, som de selv er med til at skabe.

Du vil ikke bare møde en masse skønne ustyrlige kvinder. Du vil også kunne følge med i de challenges, som vi på skift giver hinanden for at flytte lidt på vores sociale grænser (meget cringe, arrgghh!). Og så får du både relevante statistikker og en godnathistorie hver gang, der har noget med det overordede tema at gøre.

Vores første gæst er:

Mia Wagner - som du kan finde under E1.

Vil du imidlertid have baggrunden for det hele, skal du høre E0, hvor Frederikke og jeg jammer frem og tilbage mellem personlige erfa, sociologiske teorir og vores egne meninger. 

Velkommen! Vi håber, at du får en fest med hele serien :)

 

 

Kalender

Oversigt over åbne foredrag:
 
 17.3.21: Unruly Business Women Have More Fun - and Power! Se ovenfor.
 
19.3.21 Fair Festival. Århus.
 
10.4.21: TEDx Talk: Unruly Women have more fun. St. Andrews University. (Hvis du er på de kanter - og UK har åbent igen).
 
21.4.21: Horsens Soroptimister - Ustyrlige kvinder har det sjovere (du kan blive medlem) 
 
6.5.21 Trends & Tradition. Holmriis konference og messe. København. 
 
19.8.21: Formland - Messe i Messecenter Herning - om de unge generationer  
 
27.10.21 Ustyrlige Kvinder har det Sjovere. Zonta. Silkeborg.
 
 
hey

Book et foredrag

 
Hvordan tiltrækker, fastholder og leder du de unge generationer? Hvad motiveres de af og hvordan skaber du en relation til dem? Det og meget mere får du svar på i foredraget. 
 
Et stærkt og meget underholdende foredrag om hvad man som kvinde med held kan frigøre sig fra og hvad der skal til for at man empower sig selv mere - så man bliver ustyrlig af andres og samfundets forestillinger om, hvordan kvinder skal være. Især mht skønhed, seksualitet og socialitet.
 
Kunsten af lykkes sammen i en forandringstid
Vi står midt i et paradigmeskifte når det gælder fremtidens arbejdsplads. Vinderne er de (hierarkiløse) organisationer, der har tillid til deres medarbejdere. Og som skaber et miljø, hvor kreativitet og gode relationer trives på tværs af alt - i et fantastisk fællesskab!

Send mig gerne en uforpligtende forespørgsel.

 
 
Følg mig på Facebook, InstagramLinkedIn og Twitter