Se dette nyhedsbrev i en browser

KÆRE DU


Føler du dig elsket? Fri? Smuk? Og vigtig?

Hvis ja, er det jo fantastisk! Tillykke med det :-) Så behøver du (nok) ikke at læse videre.

Men er der det mindste nej i dig, kan det være en god idé at blive ved. Med at læse. For (måske) kan dette nyhedsbrev give dig adgang til at du føler dig netop elsket, fri, smuk og vigtig. Hvilket er de fire nøgleord, som udgør mit nye begreb ladycool.

Og hvem vil egentlig ikke gerne føle sig sådan? 

I morgen udkommer min nye bog LADYCOOL. Dit køn er en styrke - brug det! Den startede en sen aften, hvor jeg på ingen måde følte mig hverken elsket, fri, smuk eller vigtig. Jeg var tværtimod pænt udmattet af en flytning, en skilsmisse og alt det der følger i kølvandet på sådan en omvæltning,og måske derfor røg mit normale "fornufts-filter" så jeg fik adgang til en slags åbenbaring, som førte til denne bog.

Hvad det er for en åbenbaring (som jeg åbenbart ikke står alene med, for jeg har fået denne reaktion fra flere, når jeg har fortalt om den: "Guud, det er jo rigtigt!") kan du læse om i introkapitlet., som præcis i dag er blevet releaset! Her kan du også få svar på, hvad en appelsin, en fodbolddreng, en andalucisk mor, en liste over mænd og en liste over sko har med hinanden at gøre :-)

Jeg har været pænt nervøs for modtagelsen af den. For nu at sige det mildt! Fordi den også er en selvbiografi og derfor fortæller meget andet, end det som de fleste kender mig for. Men radioens grande dame, Monica Krog-Meyer var så venlig at skrive sådan til mig, før jeg kommer i P4 i dag ca. 15.30 (og nu praler jeg altså lidt, men det håber jeg er ok, for jeg er simpelthen så glad for den tilbagemelding. Tak Monica!):

Kære Emilia
Jeg er midt i din bog. Den er fremragende. Det er vidunderligt spændende at læse, jeg bliver meget klog og der falder 10-ører i et væk. Endelig en kvindesagsbog uden had og vrede, men med selverkendelse og stolthed. Power. Virkelig godt gået. Jeg glæder mig til at tale om den, når vi mådes på torsdag i DR Byen, og jeg håber du får masser af ros af andre end mig.
Stor hilsen fra Monica

Bogen er ikke kun en selvbiografi. Den er også lidt en selvhjælpsbog. Men mest af alt er det en debatbog. For jeg er dødtræt af, at hver gang talen falder på "køn", snubler ordet "kamp" med. Især når vi taler om kvinder. Men for mig er køn ikke en kamp. Det er en ressource. En kæmpe stor, enormt sjov, utroligt befriende og helt vidunderlig ressource.

Vi skal bare lære at bruge den! Rigtigt!

Derfor er du inviteret med til fest i morgen. Også hvis du er en mand!

Jeg synes nemlig at 7. marts skal udnævnes til at være Kvindernes Internationale Fejringsdag (så kan dem, der stadig synes køn er en kamp beholde den 8. marts). Og det er derfor, at min bog udkommer lige præcis i morgen! Hvor du også kan få signeret en bog i Politikens Boghal på Rådhuspladsen fra kl. 16 (og måske få dig et lille glas cava...eller cola :-)

Vi kvinder trænger nemlig til at opdage, hvor fabelagtigt det feminine også er. Og vi har brug for at tage ejerskab over det. Bare på en ny måde, så det allierer sig med alle de maskuline dyder, som vi har været så dygtige til at tage til os. Den debat vil jeg gerne tage.

Og det startede på en måde i går, da jeg var i Aftenshowet (33 min inde) for at fortælle om bogen - og ikke mindst fik lejlighed til at vende kvinders 5 mest brugte løgne med 3 skønne mænd (den lækre, den sjove og den ærlige!) - og det var altså også fest!

Hvor ladycool er du egentlig? Hvis du har lyst, kan du teste dig selv og finde dit svar på en skala fra 1 til 10.

Vil du mere end læse og teste dig selv, kan jeg også sælge dig noget! Nemlig tilmeldinger til flere foredrag (se nedenfor og i kalenderen) og en workshop for kvindelige ledere. Øh - og selvfølgelig bogen!

Hvordan man opdrager drenge, designer sin egen død eller hvorfor et bungeejump intet er at sammenligne med at sige "jeg elsker dig" kan du læse om i mine andre artikler på min blog.

God fornøjelse - og må dit køn være med dig!

Kh
Emilia

P.S. Jeg har også lanceret et nyt foredrag med titlen M/K ALLIANCEN. Brug kønnet og styrk samarbejdet! Mænd er jo så aldeles vidunderlige, at jeg også måtte pille ved dem! Dette foredrag vil lære dig at få det bedste frem i din mand - eller din kvinde - så I sammen bliver helt fantastiske. For hinanden. Og for os andre.

KOM TIL LADYCOOL-EVENTS - OG BLIV ELSKET, FRI, SMUK OG VIGTIG!

Vil du underholdes med gode historier og spændende damer og selv blive klogere? Så er der flere LADYCOOL-events at tage af:
Club Matas Kvinde-event
18. marts Hørsholm
19. marts København
25. marts Kolding
26.marts Århus

Du får her 45 minutters indlæg om at være Ladycool og det bliver teamet op med Jim Lyngvilds egen historie og sang med Alberte. Meld dig til her www.clubmatas.dk og husk at du skal være medlem for at kunne købe billet.

LADYCOOL-event med Speakers Club
8. april i København
22. april i Århus

Du får her 2 timers foredrag og øvelser om at være Ladycool. Prisen er kun kr. 300 inkl. moms, så skynd dig at bestille, for det er et super tilbud!

12. MARTS I KØGE BOG OG IDÉ
Book en plads til forfatterarrangement hos Køge Bog og Idé på tlf 56660060.

AKTUELLE ARTIKLER

Har du en søn? Så er der tre gyldne regler, som du kan opdrage ham efter - og som gør livet lettere for dig. Og har du en datter? Så er det fire helt andre regler, du skal være opmærksom på. Læs min klumme i Femina: Led mig eller elsk mig!

Køn er en ressource - ikke et problem§! Vi skal bare lære at bruge det rigtigt. Læs min kronik i Jyllandsposten: Kønsalliancen erstatter kønskvalmen

Hvad er et bungeejump sammenlignet med at være den første, der siger: Jeg elsker dig! Klumme i Femina: Hverdagsmod og bungeejump

Vi designer alt i vores liv i dag - selv døden! Klumme i Femina om det paradoksale i det: Død over designerdøden

BLANDEDE BOLSJER


WOMENOMICS KONFERENCE 18. MARTS
Kvinden er "the overall game changer" og hvorfor og hvordan kan du høre på denne spændende konference med indenlandske og udenlandske talere. Mød bla. Ida Auken, tidl. minister, Eva Steensig, ekspert i forbrugeradfærd og Sheela Maini Søgaard, adm. dir. i BIG byder ind. Jeg har selv fornøjelsen af at tale om Køn som en ressource.

NEVER EVER GIVE UP!
En af mine ynglings TED-talks er med Diana Nyad, der som den første har svømmet fra Cuba til USA. Det tager lige lidt mere end et par timer og der er farlige brandmænd og hajer, der skal overvindes på vejen. Hun er 56 da hun gennemfører og udtaler bagefter: "I don't doubt for second, that I am at the prime of my life right now!". Se den inspirerende, rørende, underholdende og interessante tale - og få energi til selv at forfølge et mål du har drømt om.




Frameld dig denne e-mail-liste